">
Publicat el: 1 / 11 / 2019 a les 21:02 |

 

La primera semifinal de la Copa Diputació de València – Caixa Popular ha sigut un autèntic regal per a tots els espectadors que este divendres s’han acostat fins al trinquet Eusebio de Sueca. Pràcticament dos hores de joc en les quals els quatre pilotaris s’han descarregat al màxim amb un clar objectiu, ser finalistes de la competició. De roig han jugat Marc i Javi representant a l’Ajuntament de Montserrat. De blau, De la Vega i Jesús defensant l’escut d’Almussafes. Una partida intensa des del principi fins al final en què els d’Almussafes han aconseguit la victòria tancant un marcador final de 60-50.

Ha sigut la parella roja l’encarregada d’inaugurar l’electrònic des del dau, des d’on s’han sumat els tres primers jocs de l’enfrontament. La màxima distància entre les dos formacions ha sigut de dos jocs, sempre estant per davant la parella que no ha pogut aconseguir el bitllet a la final. La potència de Marc i Javi ha fet mal als oponents, però Jesús ha fregat la perfecció a Sueca i amb gran mestria ha portat al seu equip cap a la igualada a 45. Ovació màxima entre els assistents a la partida.

El següent joc també s’ha tenyit de color blau i així han passat davant per primera vegada De la Vega i Jesús. Però Marc i Javi no són de rendir-se i amb la motivació pràcticament intacta han continuat treballant amb el repte de no deixar escapar als jugadors que estaven a només dos jocs de la final. Amb ímpetu i força ha acabat Javi el quinze que ha tornat a igualar el lluminós (50-50). La tensió es notava en l’ambient i el silenci s’ha fet cada vegada que Oltra havia de posar la vaqueta en moviment. Els rojos han tingut val per a tornar a passar per davant, però no l’han pogut aprofitar i en canvi sí que ho ha fet la parella d’Almussafes, que al següent joc han posat el punt final a la partida i a la primera semifinal de la Copa.

SEGONA SEMIFINAL
El segon assalt per a l’accés a la gran final serà este dissabte al trinquet Pelayo de València. Allí està citat l’equip de Vinalesa amb Puchol II i Tomàs II i el conjunt representatiu de Benidorm amb Pere Roc II i Santi. La parella de l’Horta Nord va acabar la fase prèvia al capdavant del grup B, mentre que la formació de la Marina Baixa va tancar la lligueta en segona posició del grup A.

A partir de les 18.00 hores hauran de mesurar forces els dos equips per tal d’aconseguir la vacant que queda per a l’última i definitiva partida pel títol. Sobre les lloses, dos equips que reparteixen tècnica i potència en la justa mesura per a fer mal al contrari. A un trinquet noble com és el de la capital valenciana, costa molt fer el quinze per dins la canxa. El rebot li queda molt còmode a l’escaleter de Vinalesa, expert en colpejar d’eixa manera la vaqueta. Estarà secundat per un punter reconvertit en mitger que ha sabut acoblar-se a la perfecció a eixa posició en la canxa. El de Xaló es creix en cites tan importants com la que estan a punt de disputar.

Però a l’altra banda de la corda estaran esperant-los dos jugadors que formen una únca peça dins de la canxa. No cal explicar l’especial unió de Pere Roc II i Santi cada vegada que han de jugar junts. El nervi del mitger de Finestrat és controlat a la perfecció per l’esquerrà que fa les funcions de rest. Dos jugadors que en cap moment es donen per vençuts i que són capaços de superar la situació més adversa sobre les lloses. A més, la condició d’esquerrà de Pere Roc II és una autèntica arma ofensiva quan es troba al dau, ja que resulta molt complicat fer-li mal amb la ferida.

COPA 2 ESCALA I CORDA
Pedreguer acollirà este dissabte dos partides de la Copa 2 Caixa Popular en la modalitat de l’alt. A les 17.00 hores jugaran Giner, Monrabal II i Pablo Salvador (Ajuntament de Murla) contra Pablo de Sella, Bueno i Guillermo (Ajuntament de Benidorm). A continuació serà el torn de Salva Palau i Carlos (Ajuntament d’Almussafes) contra el trio de Pedreguer-Masymas amb Ferrer, Héctor i Adrián de Carlet (substitut de Conillet).

 

Etiquetes: ,
ALTRES NOTÍCIES

31 / 10 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA S'OMPLI DE FIGURES DE LA PILOTA

2 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch EL GENOVÉS ES PREPARA PER AL DIA GRAN DE LA COPA DE RASPALL