">
Publicat el: 7 / 7 / 2019 a les 20:14 |

 

Iguals a 55, el marcador que tots els espectadors desitgen en una partida de pilota valenciana. Eixe ha sigut el número que s’ha pogut veure al trinquet de Vista Alegre de Dénia, l’antic recinte que està al castell de la ciutat de la Marina Alta. A les 19 hores d’este diumenge s’ha posat en joc la pilota de vaqueta per a disputar la primera semifinal del Trofeu Festa Major Santíssima Sang de Dénia.

Més enllà de la peculiaritat d’un trinquet on la muralla de l’escala és la mateixa muralla del castell, l’incertesa en el tram final de la partida ha suposat un afegit al gran espectacle. En un primer moment, la dupla de Pere Roc II i Héctor s’ha escapat tres jocs al marcador. Però la regularitat de De la Vega, que ha format parella amb Pere, ha fet possible retallar distàncies a l’electrònic.

Els quatre pilotaris han oferit un bon espectacle a tots els presents, però la partida s’ha decantat finalment a favor de la parella encapçalada pel pilotari d’Almussafes. De la Vega i Pere passen, per tant, a la final que es disputarà el divendres 12 al mateix recinte.

Abans, però, s’haurà de disputar la segona semifinal d’este torneig curt. Serà el pròxim dimarts, a les 19 hores. El cartell el componen Genovés II i Tomàs II contra Marc i Félix.

Imatge: Daniel Ribera.

 

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

6 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch XÀBIA, LA LLOSA DE RANES I DÉNIA, TRES PUNTS CLAU DEL CAP DE SETMANA

8 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MASSAMAGRELL I TORRENT, A PUNT PER A REBRE A LES FIGURES DE L'ALT