">
Publicat el: 3 / 12 / 2018 a les 20:40 |

Les dues modalitats professionals es repartiran el protagonisme esta setmana, que ve carregada d’interessants duels de pilota. A més dels habituals del dia a dia, hi ha dos dies especialment assenyalats al calendari.

Per una part, el dijous dia 6 a la Llosa de Ranes s’ofereix la possibilitat de disfrutar d’un dia festiu amb l’esport de la vaqueta. En la modalitat de raspall es disputarà la gran final del VI Trofeu Mancomunitat la Costera-Canal. Després de la partida prèvia de juvenils (16.45 hores) està programada, entorn de les 18.30 hores la partida més especial de la jornada. Ian i Canari hauran d’enfrontar-se a Sergio i Sanchis en la lluita pel títol.

DISSABTE, PELAYO
L’altre torneig que s’acomiada ja esta setmana és el III Trofeu Mixt Fundació José Luis López que viurà la seua última sessió doble al trinquet de la capital valenciana amb una partida de raspall i una d’escala i corda.

Primer serà el torn dels jugadors de raspall, amb Moltó, Canari i Gabi a un costat del trinquet i amb Sergio, Brisca i Lorja a l’altre. Els primers accediren a la gran final després de la seua victòria (25-10) el passat dissabte davant Ian, Tonet IV i Raúl. L’equip que capitaneja Sergio va ser el primer en passar a eixa partida decisiva aconseguint guanyar els dos xocs que disputaren en eixa fase prèvia.

A les 18.00 hores començarà la final d’escala i corda entre Genovés II, Javi i Carlos i el trio de De la Vega, Félix i Tomàs II. Esta partida es podrà veure en directe a través del web i la televisió d’À Punt. A més, el programa Va de Bo començarà la seua emissió des del trinquet Pelayo al voltant de les 17.25 hores.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

1 / 12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch DEFINIDES LES FINALS DEL III TROFEU MIXT FUNDACIÓ JOSÉ LUIS LÓPEZ

5 /12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch UNA JORNADA FESTIVA A LA COSTERA-CANAL AMB EL RASPALL COM A PROTAGONISTA