">
Publicat el: 4 / 8 / 2019 a les 08:10 |

 

El ritme de partides no para i este dilluns es jugarà la primera partida de semifinals de dos competicions de format curt que ja busquen als primers finalistes per a la lluita pel títol. Començarà abans la partida de Borriana (18.00 hores), on Puchol II i Pere s’enfrontaran a Marc i Félix en la primera semifinal del Trofeu Diputació de Castelló. El torneig, que celebra enguany l’edició número onze, recorrerà, a més del trinquet Batiste Viñes, el Salvador Sagols de Vila-real i el de Borriol, on abaixarà el teló.

Tres partides per a un títol molt anhelat i que, a poc a poc, ha anat instaurant-se com a un dels tornejos destacats del període estival. La segona semifinal es jugarà el divendres a Vila-real i la final està programada per al dilluns 19 a Borriol.

I la competició que lluitarà per quedar-se al llarg dels anys és el Trofeu la Pobla de Vallbona, que s’estrena enguany amb la intenció de convertir al de la Pobla en un trinquet referent dins del panorama professional de l’esport autòcton. Així es va manifestar en la presentació del torneig per part de la regidora d’Esports d’esta localitat.

Amb eixe objectiu, s’ha preparat un atractiu quadre de semifinals amb els pilotaris més destacats de l’escala i corda. En la primera semifinal, que es jugarà a les 18.30 hores, estan cridats a files dos imponents trios. De la Vega, Javi i Álvaro Gimeno uniran les seues forces per a frenar les de Francés, Salva i Monrabal II. La segona semifinal esperarà fins al dia 12 i serà el torn de l’única parella aspirant, formada per Puchol II i Félix, que tindrà a la contra a Genovés II, Jesús i Carlos. El nom dels campions es coneixerà el dissabte 17.

SORO III TORNA A L’ACTIVITAT
Serà en la tercera partida especial de totes les que hi ha preparades per a este dilluns. Albalat dels Tarongers acull l’enfrontament de festes que es jugarà en la modalitat de galotxa. El carrer Major és l’escenari escollit per al xoc entre el campió de l’Individual, Soro III, que torna després de pràcticament un mes lesionat amb una forta tendinitis al colze. Formarà amb Raúl i Nacho per a jugar contra Pere Roc II, Santi i Jesús. Tot començarà a les 18.00 hores.

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

1 / 8 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch LA FUNDACIÓ PER LA PILOTA VALENCIANA SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB CAIXA POPULAR

5 /8 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch RESULTAT FOLGAT A LA POBLA I MÀXIMA IGUALTAT A BORRIANA