">
Publicat el: 4 / 6 / 2019 a les 18:38 |

Ha sigut este dimarts al trinquet municipal d’Oliva quan Ximo de Castelló de Rugat s’ha classificat per a la ronda de quarts de final del Campionat Individual Bankia de raspall després de guanyar 25-10 a Guadi. Curiosament, ha sigut el jugador derrotat qui ha guanyat la reballada i s’ha decantat per començar al rest. Un fet curiós donat que de manera habitual, a qui somriu la fortuna abans de començar, sol escollir el dau per agafar l’avantatge de la treta.

Qui sí que ha aprofitat l’inici de la partida al traure ha sigut Ximo, campió del sub-23 que hui ha vist com la seua aventura en la modalitat del mà a mà continua viva, almenys fins al dia 12 de juny quan s’enfrontarà en la seua localitat a Marrahí. Les il·lusions i les ganes d’este jove pilotari de vint anys s’han vist al trinquet de la Safor, i és probable que eixa joventut s’haja vist reflectida en alguna pilota clara que no ha sigut capaç de tancar per a sumar.

Tot i això, maneres no li falten a un jugador que ha aguantat bé el desgast físic d’una partida en què Guadi ha tractat de jugar les seues cartes, buscant una vegada i una altra la careta quan Ximo estava situat al dau, per a enviar-li les pilotes a l’esquerra i incomodar-lo al màxim.

A mesura que anava passant el temps s’han alternat quinzes més ràpids i agressius amb altres molt més treballats, costosos i llargs, fet que anava pesant cada vegada més als protagonistes de la jornada. Cap dels dos podia abaixar el nivell i qui ho feia ha hagut de pagar les conseqüències. Així ha sigut amb 10-5 a favor de Ximo. El de Castelló de Rugat comença a sumar els quinzes ràpidament, posant-se val per cap, però enfront ha tingut a un jugador amb experiència en l’Individual. Guadi ha reaccionat canviant la pilota i un darrere de l’altre ha sumat els quinzes necessaris per a pujar un joc més al marcador (10-10).

A partir d’eixe moment les forces han anat minvant i els jocs només han continuat pujant per al jove aspirant al títol. Això sí, Guadi no s’ha rendit en cap moment. A punt ha estat de donar-se de nou la situació de perdre un joc en què Ximo tenia val per cap, però ha pogut reaccionar i, en esta ocasió sí, aprofitar l’avantatge (20-10 per a Ximo). L’últim joc de la partida ha sigut prou ràpid, amb un únic quinze del pilotari de La Llosa de Ranes.

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

4 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch QUALITY BROKERS ES COVERTEIX EN L'ASSEGURADORA OFICIAL DE LA FUNDACIÓ

4 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch ELS QUARTS DE L'INDIVIDUAL BANKIA D'ESCALA I CORDA COMENCEN A GUADASSUAR