">
Publicat el: 2 / 11 / 2019 a les 11:50 |

 

Serà este diumenge quan s’abaixe el teló de la V Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall. Com a escenari el bressol de la pilota valenciana, la localitat del Genovés. A partir de les 11.30 hores es donarà el tret d’eixida a un dia d’emocions i intensitat màxima per als quatre jugadors que aniran a la recerca del títol. L’Ajuntament d’Oliva amb Vercher i Brisca s’enfrontarà al d’Ontinyent, representat per Pablo i Tonet IV.

Els dos mitgers saben bé el que implica guanyar este campionat. Brisca és l’actual defensor del títol després que en 2018 el sumara al seu palmarés junt amb Mario de Bicorp. Per la seua part, Tonet IV el va aconseguir l’any  2016 acompanyant en l’equip a Moltó. Ara tenen davant l’oportunitat d’emportar-se el segon i igualar a Moltó en les estadístiques de la Copa Diputació. Per als restos finalistes, Pablo i Vercher, suposaria assaborir per primera vegada alçar un títol tan important. De fet, Vercher ha debutat enguany en una competició d’estes característiques i buscarà este diumenge tancar una competició que podria ser redona per a ell.

En semifinals l’equip d’Oliva es va desfer del conjunt format per Badenes i Seve (Ajuntament de Xeraco) per un contundent 25-5 al trinquet Ciscar de Piles. La formació d’Ontinyent va deixar enrere a la de Dénia de Ian i Roberto per 25-15 en l’enfrontament disputat al trinquet municipal de la Llosa de Ranes. Els dos equips finalistes pertanyen al grup A de la competició. Vercher i Brisca van quedar primers amb 10 punts després de posar fi a la fase prèvia mentre que el conjunt de Pablo i Tonet IV va ser segon amb 9 punts.

Les entrades que queden per a la final es posaran a la venda a partir de les 9.30 hores. A partir de les 10.00 s’obriran les portes del recinte i els 100 primers espectadors que entren tindran un detall i a eixa hora començarà l’animació prèvia la partida. L’esdeveniment esportiu es podrà seguir també en directe a través de la televisió autonòmica À Punt.

Etiquetes: ,
ALTRES NOTÍCIES

1 / 11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch DE LA VEGA I JESÚS JA ESPEREN EN LA FINAL DE LA COPA

2 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PUCHOL II I TOMÀS II COMPLETEN EL CARTELL DE LA FINAL DE LA COPA D'ESCALA I CORDA