">
Publicat el: 4 / 11 / 2019 a les 13:58 |

La Copa Diputació de València – Caixa Popular en la modalitat de raspall va coronar ahir als seus nous campions al trinquet del Genovés. Ara queda resoldre la competició germana de la modalitat d’escala i corda, que completarà la final el pròxim diumenge al trinquet de Guadassuar on l’equip de Vinalesa de Puchol II i Tomàs II s’enfrontarà al d’Almussafes amb De la Vega i Jesús (11.30 hores).

El raspall, però, ja en té una altra competició a les portes. A més a més de nova creació, el Torneig Mancomunitats, que començarà el dimecres dia 13 a Guadassuar i conclourà el diumenge 8 de desembre al trinquet de Xeraco.

El I Torneig Mancomunitats naix de la unió dels tres trofeus de format curt que tradicionalment es disputaven a les mancomunitats de la Ribera Alta, la Safor i la Costera-Canal, creant així un esdeveniment de més entitat i una durada major.

En el I Trofeu Mancomunitat participaran sis equips que han estat distribuïts en dos grups i que representaran a cadascuna de les mancomunitats. A més a més, la configuració dels conjunts s’ha fet de manera que, almenys un pilotari, és natural de la mancomunitat a la qual hi representarà.

En dos dels equips falta determinar qui serà el rest i el punter. Estes dues places s’han reservat per als campions de la Copa 2 Caixa Popular de raspall, que a hores d’ara està immersa en la disputa de les semifinals.

Grup A:

Equip Ribera Alta: Ian, Sanchis i Lorja

Equip Safor: Pablo, Brisca i Néstor

Equip Costera-Canal: Moltó, Roberto i el mitger campió de la Copa 2

Grup B:

Equip Ribera Alta: Punxa, Seve i Gabi

Equip Costera-Canal: Rest campió de la Copa 2, Tonet IV i Raúl

Equip Safor: Marrahí, Canari i Ibiza

En cada grup es disputarà un triangular i els dos equips amb millor puntuació accediran a les semifinals, que enfrontaran al campió d’un grup contra el segon classificat de l’altre. Les dues formacions supervivents pugnaran posteriorment pel títol en l’esmentada final del 8 de desembre a Xeraco.

Les partides es jugaran a 6 jocs. L’equip vencedor sumarà 2 punts i el derrotat tindrà la possibilitat de sumar-ne 1 punt si arriba al joc 20.

CALENDARI
ALTRES NOTÍCIES

3 / 11 / 2019 | JAM PABLO I TONET IV, CAMPIONS DE LA COPA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA CAIXA POPULAR DE RASPALL

4 /11 / 2019 | JAM XIMO I IBIZA, PRIMERS FINALISTES DE LA COPA 2