">
Publicat el: 28 / 10 / 2018 a les 16:50 |

Ara sí, este diumenge s’ha abaixat el teló del Campionat Individual Bankia de raspall al trinquet el Zurdo de Bellreguard. L’expectació que s’havia creat al voltant de la final havia sigut màxima després de descobrir el nom dels dos finalistes: Moltó i Marrahí. Dos portents físics que ja havien tingut ocasió d’alçar el trofeu de campions. Marrahí ho va fer l’any 2004, Moltó en 2015 i 2016.

Amb trinquetà al recinte de la Safor ha començat l’encontre amb el rest de Barxeta al traure. Serenitat aparent al seu rostre i la bravura continguda d’un Marrahí que no ha estat tan còmode al principi de la partida. Tractant d’enganxar la pilota una vegada i una altra es podia veure el patiment del jugador de Villanueva de Castellón. Primer joc per a Moltó i gran ovació de l’escala per als dos protagonistes del dia (10-5).

Marrahí anava a posar el seu segell al següent joc, i amb la seua treta ha sumat el primer a favor seu (10-10). Però el rival ha sigut una autèntica pedra en cada partida del mà a mà i ha sabut dirigir-lo en cada quinze de la partida. Avançant i enviant la pilota d’un costat a un altre de la canxa ha guanyat territori i avantatge. Moltó volia recuperar el ceptre que va perdre l’any passat cap a Ian i les seues ganes de victòria l’acostaven cada vegada més al tercer títol.

Des del rest, i amb 20-15 al marcador, només restava un quinze al dos vegades campió per fer més gran el seu palmarés. Però una de les poques errades que ha fet en durant la jornada de hui han condemnat al de Barxeta a haver d’esperar un joc més per veure el seu objectiu complit. Iguals a 20 a Bellreguard, el públic vibrant i els jugadors preparats per a jugar-se a cara o creu l’última oportunitat.

I l’última oportunitat l’ha sabut aprofitar millor Alfonso Moltó, nou rei del raspall. Amb un tanteig final de 25-20 s’ha guanyat el gran privilegi de vestir de roig fins a la pròxima edició. Recupera el número u i deixa enrere una etapa complicada. La pilota està agraïda a les dos estreles de hui per l’espectacle tan bonic que han regalat als amants de la vaqueta.

Etiquetes: , , ,
ALTRES NOTÍCIES

27 / 10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch ELS EQUIPS D'IVÁN I GENOVÉS II GUANYEN EN LA BENVINGUDA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

28 /10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch PERE ROC II COMPLETA EL CARTELL DE LA GRAN FINAL D'ESCALA I CORDA