">
Publicat el: 24 / 6 / 2019 a les 16:56 |

La temporada d’estiu en la pilota professional comença amb l’arribada d’un dels tornejos tradicionals d’estes dates, el Trofeu Diputació d’Alacant, que té programat el tret d’eixida el pròxim dissabte al trinquet de Pedreguer.

Com és costum, en la configuració dels equips s’ha prioritzat la presència de les figures alacantines per a configurar sis parelles de primer nivell en les quals solament apareixen tres ‘convidats’ que no són naturals de la província, cas de Genovés II, De la Vega i Javi.

El trofeu constarà d’una fase regular de tres partides, Una vegada completada la mateixa, els tres equips guanyadors i el millor dels derrotats accediran a les semifinals, per a concloure posteriorment amb la gran final.

En la jornada inaugural del pròxim dissabte a Pedreguer (18.30 hores), Pere Roc II i Héctor jugaran contra De la Vega i Tomàs II. La següent partida es jugarà el 5 de juliol al trinquet de Xàbia (23.00 hores) on Genovés II i Santi es mesuraran a Giner i Javi. La fase conclourà el dissabte 13 de juliol a Ondara (18.30 hores), on Francés i Pere tindran com a rivals a Pablo de Sella i Félix.

La primera semifinal tindrà lloc el divendres 19 de juliol al trinquet de Benissa (23.00 hores) i la segona es completarà el divendres 9 d’agost a Murla (23.00 hores). El títol es resoldrà al trinquet de Dénia el dissabte 24 d’agost (18.30 hores).

ALTRES NOTÍCIES

23 / 6 / 2019 | JAM MOLTÓ ACCEDEIX A LA GRAN FINAL I JUGARÀ PEL SEU QUART INDIVIDUAL

26 /6 / 2019 | JAM MATEIXOS PROTAGONISTES PERÒ DIFERENT FINAL