">
Publicat el: 8 / 12 / 2018 a les 21:57 |

Amb les dues partides d’este dissabte a Pelayo s’ha posat punt final a la tercera edició del Trofeu Mixt Fundació José Luis López, que per tercer any consecutiu ha combinat escala i corda i raspall al cor de la ciutat de València.

Els primers a disputar la seua final han sigut els jugadors de raspall. Dos trios que accediren a la lluita pel títol després d’aconseguir els millors resultats durant el triangular previ. Moltó, Canari i Gabi han mesurat les seues forces contra Sergio, Brisca i Lorja amb victòria dels últims per un tanteig final de 25-10.

L’enfrontament ha començat amb els blaus, encapçalats per Sergio al traure, des d’on s’ha posat en marxa la pilota de vaqueta. Han sigut estos jugadors els que han estrenat el lluminós esta vesprada, però ràpidament els contraris han enviat la seua resposta, sumant el segon joc de la partida, primer a favor a seu (5-5).

El següent joc ha sigut molt vistós per als presents, amb fortes rematades dels blaus des del dau i espectaculars restades dels contrincants que carregaven a la més mínima ocasió de fer-ho. Igual de disputat que ha sigut el següent en què s’ha tornat a produir la igualada. Però a partir d’eixe moment, Sergio, Brisca i Lorja han desplegat tot el seu potencial, anul•lant el joc dels contraris, que no han pogut anotar cap altre joc. La victòria, per tant, ha sigut blava per un tanteig final de 25-10.

A continuació, i una vegada penjada la corda al recinte, ha aplegat el moment de disfrutar de la partida d’escala i corda entre Genovés II, Javi i Carlos i el trio de De la Vega, Félix i Tomàs II. Un enfrontament que ha durat quasi dos hores i en què la igualtat ha sigut màxima fins que el trio de Genovés II ha agafat un avantatge de tres jocs (45-30).

La tècnica i la potència han anat a parts iguals al trinquet Pelayo, amb quinzes llargs on s’ha fregat la perfecció d’uns jugadors i altres als que els costava sumar quinzes, ja que els rivals sempre estaven preparats per a respondre i no regalar cap pilota.

Amb eixos tres jocs que s’havien posat per davant els rojos semblava que se’ls escapava la partida als contrincants, però Tomàs II ha tornat a aparèixer per signar importants rematades a favor del seu, i la tècnica depurada de Félix junt amb les facultats de De la Vega amb les dues mans, han fet que els de Genovés II no tornaren a sumar cap altre joc, llançant al jugador d’Almussafes i els seus cap a la victòria (60-45).

TROFEU NADAL DE BENIDORM
Este cap de setmana l’activitat en el món de la pilota valenciana professional no descansa. Este mateix diumenge, a les 17.30 hores, s’inaugurarà el XXIX Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa amb la primera semifinal, que enfrontarà a Pere Roc ÏI i Santi contra la formació de Pablo de Sella, Pere i Tomàs II. La segona semifinal del torneig es disputarà el dia 23 i la gran final està prevista per al diumenge 30 a les 12.00 hores del migdia.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

7 / 12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch PELAYO ESPERA LES FINALS DEL TROFEU MIXT FUNDACIÓ JOSÉ LUIS LÓPEZ

9 /12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch PABLO DE SELLA, PERE I TOMÀS II ANOTEN PRIMER AL TROFEU NADAL DE BENIDORM