">
Publicat el: 4 / 6 / 2019 a les 20:00 |

El trinquet de Guadassuar obrirà este dimecres la nova ronda de l’Individual Bankia en la modalitat de raspall, els quarts de final. De la Vega i José Salvador seran els contendents i el vencedor s’assegurarà, com a mínim, acabar quart en la competició.

El debut d’ambdós pilotaris ha estat prou diferent. De la Vega va haver de patir per a superar el passat dijous a Pelayo al campió sub-23, Jesús Sáiz, que finalment va caure per 60-50.

Al rest d’Almussafes li va costar evitar que el seu rival carregara d’aire amb l’esquerra que té que pareix un canó. Això sí, va tornar pilotes, millor dit bales, que en circumstàncies normals hagueren estat quinze segur. Però una vegada més, De la Vega va traure les dues mans per a pegar pràcticament per igual i va aconseguir el triomf.

Pel que fa a José Salvador, el de les Valls va eliminar al tercer millor participant de l’edició anterior, Bueno. Va ser el passat dissabte a Vila-real i amb certa solvència, pel resultat de 60-35. El mitger de Meliana va lluitar cada quinze i va plantejar batalla, però a l’escaleter li va eixir una actuació redona en tots els aspectes.

El vencedor d’esta partida es trobarà en les semifinals amb Puchol II o Genovés II, que s’enfrontaran al matí del pròxim diumenge a Sueca. Les altres dues eliminatòries de quarts es completaran el divendres. A Vilamarxant s’enfrontaran Soro III i Pere Roc II mentre que a Dénia jugaran Pere i Francés.

ALTRES NOTÍCIES

4 / 6 / 2019 | JAM EL CAMPIÓ DEL SUB-23 DE RASPALL JA ESTÀ EN QUARTS DE L'INDIVIDUAL ABSOLUT

5 /6 / 2019 | JAM JOSÉ SALVADOR ES CONVERTEIX EN EL PRIMER SEMIFINALISTA DE L'INDIVIDUAL