">
Publicat el: 9 / 7 / 2019 a les 17:54 |

 

L’expectació creada entorn de la partida en què Carlos Parra reapareixerà sobre les lloses del trinquet El Zurdo de Bellreguard és màxima. A mesura que passen les hores van en augment les ganes de veure de nou a la canxa al jugador que va ser campió de l’Individual de raspall en 1996 i 1998.

Este divendres 12 de juliol formarà parella amb Salelles II per a enfrontar-se a Marrahí i Seve. Les entrades per a esta partida programada a les 23 hores ja s’han posat a la venda.

Un dels punts per a poder adquirir-les serà el mateix escenari on es disputarà el xoc, el trinquet de Bellreguard. Es podran comprar allí el dijous durant les partides que esta canxa de la Safor prepara cada setmana. També es podran adquirir, des d’este mateix dimarts, al saló de joc ‘Liberty bet’ de la mateixa localitat i al municipi d’Oliva en la Tasca Olivense. D’igual manera, es poden demanar per WhatsApp a Emi Peris a través del telèfon: 664432532.

Les entrades anticipades tenen un preu de 15 euros, mentre que la mateixa nit de la partida el seu cost serà de 20 euros. A més, amb cada entrada va inclosa una consumició en la barra que es prepararà per a l’esdeveniment a l’interior del trinquet.

El divendres 12 s’obrirà la taquilla a partir de les 21 hores i les portes d’accés a partir de les 22.15 hores.

 

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

8 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MASSAMAGRELL I TORRENT, A PUNT PER A REBRE A LES FIGURES DE L'ALT

9 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PUCHOL II I SALVA A LA FINAL DEL TIO PENA DESPRÉS DE LA LESIÓ DE SORO III