">
Publicat el: 2 / 7 / 2019 a les 16:07 |

 

Les altes temperatures no frenen a pilotaris ni tampoc als aficionats a la pilota valenciana. Durant els mesos de juliol i agost es disputen innumerables trofeus en les localitats valencianes. Les modalitats de raspall i escala i corda ofereixen una completa agenda a aquells que volen disfrutar de les seues vacances sense deixar de costat l’esport de la vaqueta.

Este divendres se celebrarà la segona jornada del VI Trofeu Diputació d’Alacant. La partida nocturna (23 hores) es jugarà al trinquet municipal de Xàbia. Fins a la canxa de la Marina es desplaçaran Genovés II i Santi per a fer front a la dupla formada per Giner i Javi. D’este duel eixiran els segons semifinalistes i s’afegiran a la llista que van inaugurar Pere Roc II i Héctor el passat dissabte després de guanyar 60-30 a De la Vega i Tomàs II.

Sense desplaçar-nos de comarca podrem veure un altre torneig estival d’escala i corda, a més, a un lloc molt emblemàtic. L’antic trinquet del castell de Dénia torna a obrir les seues portes per a celebrar una nova edició del Trofeu Ciutat de Dénia en un marc incomparable. La primera partida està programada per al diumenge 7 i jugaran Pere Roc II i Héctor, que ja són parella al Diputació d’Alacant, contra De la Vega i Pere.

L’altra semifinal la protagonitzaran Genovés II i Félix contra Marc i Tomàs II. Este enfrontament està marcat en l’agenda per al dimarts 7. Els dos equips que resulten vencedors s’enfrontaran en la gran final del divendres 12.

I parlant de trofeus estivals d’escala i corda, no podem deixar de costat un dels més assenyalats, el Trofeu Tio Pena de Massamagrell. Un típic de tots els estius que donarà el tret d’eixida el pròxim dimarts. Un confrontament de primeríssim nivell estrenarà una nova edició del Tio Pena. Soro III formarà amb Raúl per a pugnar per l’accés a semifinals contra Puchol II i Salva.

La segona semifinal es disputarà el dimarts 16, amb Pere Roc II i Félix contra De la Vega i Javi. Qui guanye passarà a la final del dia 23, dia en què s’abaixarà el teló d’este trofeu de l’Horta Nord.

RASPALL
Pel que fa a l’altra de les modalitats reines de la pilota, també hi ha un llarg llistat de tornejos estivals preparats per als amants del raspall. El primer que ve marcat al calendari és el Trofeu Bollo, que començarà el dissabte a La Llosa de Ranes. Marrahí i Roberto mesuraran les seues forces amb les de Vercher i Tonet IV. La segona semifinal es jugarà el dimecres 10 al trinquet de Castelló de Rugat. El xoc tindrà a l’equip de Ian i Sanchis contra el de Badenes i Seve com a protagonistes. Els dos equips que posen el seu nom a la victòria disputaran la gran final del dia 13 a La Llosa de Ranes.

Estos dos trinquets seran seu també d’un altre torneig de curta durada que s’iniciarà el dimecres 17 a Castelló de Rugat, el Trofeu Plazavill. El campió de l’Individual, Molto, jugarà amb Gabi contra Pablo i Brisca. Tres dies després, el dissabte 20, l’activitat es desplaçarà fins a La Llosa de Ranes per a presenciar el duel de Sergio i Canari contra Punxa i Tonet IV. La final es jugarà a Castelló de Rugat el dimecres 24.

Etiquetes: , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

30 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MOLTÓ SUMA AMB GRAN AUTORITAT EL SEU QUART TÍTOL INDIVIDUAL

4 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch XÀBIA ACULL LA SEGONA JORNADA DEL TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT