">
Publicat el: 11 / 7 / 2019 a les 17:33 |

Davant la nombrosa oferta programada per a este divendres en l’agenda professional, dues partides brillen amb llum pròpia. I és que no tots els dies es pot veure pilota de primer nivell en un escenari tan singular i emblemàtic com el trinquet Vista Alegre i tampoc és habitual que una de les grandes llegendes del raspall torne a vestir de blanc després d’any retirat.

A la localitat de Dénia conclourà el Trofeu Festes Santíssima Sang amb el duel per parelles que mesurarà a Genovés II i Tomàs II contra De la Vega i Pere (19.00 hores). Els dos equips han rendit a gran nivell en les semifinals i s’espera, per tant, un magnífic colofó.

Al trinquet de Bellreguard es jugarà a la nit, a les 23.00 hores. Carlos Parra torna a jugar de manera ocasional i excepcional amb el seu paisà Salelles II per a enfrontar-se a Marrahí i Seve. La partida té unes normes molt particulars: Carlos i Salelles II sempre estaran al rest i trauran des del 9 amb falta al quinze. I els quatre pilotaris han de jugar amb la mà esquerra.

També este divendres continua al trinquet de Vila-real el Trofeu Joves Diputació de Castelló amb la disputa de la quarta partida de la fase de classificació que enfrontarà a Fageca i Nacho contra Salva Palau i Monrabal II (18.30 hores).

Ja en dissabte, el trinquet d’Ondara obrirà les seues portes per a albergar una nova jornada del Trofeu Diputació d’Alacant. Pablo de Sella i Félix jugaran contra Francés i Pere a les 18.30 hores.

ALTRES NOTÍCIES

10 / 7 / 2019 | JAM IAN I BRISCA JUGARAN LA FINAL DEL TROFEU BOLLO

12 /7 / 2019 | JAM EL TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT ES TRASLLADA A ONDARA