">
Publicat el: 29 / 12 / 2019 a les 16:39 |

 

Este diumenge s’ha abaixat el teló de l’últim torneig oficial de la temporada 2019. L’edició número trenta del Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa ha posat el punt final amb l’enfrontament entre José Salvador i Félix i la parella de Francés i Santi. Un contundent marcador de 60-20 ha atorgat la victòria i el títol a estos dos últims pilotaris.

La superioritat de la dupla alacantina s’ha vist des de l’inici fins al final de l’encontre. Un únic joc han pogut sumar els adversaris. I és que l’escaleter de Petrer ha fet autèntiques filigranes sobre les lloses. A més, Santi de Finestrat ha estat en la seua línia, sumant quinzes i treballant de valent per al company.

José Salvador i Félix ho han intentat de totes les maneres, però el constant atac dels oponents els ha resultat pràcticament impossible de contrarestar. Als guanyadors els eixia tot i ja se sap que qui pega primer, pega dos voltes. A més, hui els feridors també han influït, i molt. Barraca, que feria a favor dels de Francés, ha tingut més fortuna que Blanco. Este últim feridor no ha tingut el seu millor dia i ha comptabilitzat alguna falta que altra en contra dels seus.

Tot i això, s’ha vist un bonic ambient al trinquet de la Marina Baixa per a celebrar l’última festa de l’any amb un motiu molt especial, honrar la memòria de Vicent Pérez Devesa, un gran aficionat a la pilota valenciana que va donar el seu suport al nostre esport durant els anys que va ocupar el càrrec d’alcalde de Benidorm.

PROLEGÒMENS
Abans de la final s’ha fet lliurament de detalls commemoratius als quatre finalistes i els seus respectius feridors. De l’entrega s’han encarregat la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Benidorm, Ana Pellicer; la regidora d’Esports de la ciutat, Mariló Cebreros; el regidor José Ramón González i la família Pérez Agulló encapçalada per la vídua de Vicent Pérez, Marisol Agulló, i els seus fills Vicent i Natàlia.

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

28 / 12 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MATINAL DE LUXE A BENIDORM

30 /12 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch LES LLIGUES PROFESSIONALS COMENÇARAN EL 10 DE GENER