">
Publicat el: 7 / 8 / 2019 a les 19:20 |

Després de dues setmanes de baixa per un micro trencament, Genovés II reapareixerà este divendres al Frontó Municipal de Museros per a disputar la segona jornada del Trofeu Diputació de València de frontó. La partida està programada a les 18.30 hores i enfrontarà a Genovés II i Raúl contra De la Vega i Adrián de Museros.

La competició va començar el passat 28 de juliol a Tuéjar on Genovés II no va poder ser de la partida a causa de la lesió. Encara així, el seu equip va sumar els 2 punts que atorga la victòria. Fageca va ser el seu substitut i amb Raúl davant van superar a Puchol II i Adrián de Quart per 41-32. Els derrotats també van sumar, en este cas 1 punt, per arribar al tant 32.

Este divendres també hi haurà torneig al trinquet de Vila-real, on Soro III i Nacho jugaran contra José Salvador i Javi la segona semifinal del Trofeu Diputació de Castelló (18.30 hores). I a la mateixa hora, però a Oliva, final del Trofeu Gregori Maians de raspall amb Sergio i Tonet IV enfrontant-se a Punxa i Brisca.

Però n’hi ha més, perquè a la nit serà el trinquet de Murla el que acollirà partida de primer nivell, ara del Trofeu Diputació d’Alacant. Es tracta de la segona semifinal que mesurarà a Pere Roc II i Héctor contra Pablo de Sella i Félix (23.00 hores).

ALTRES NOTÍCIES

5 / 8 / 2019 | JAM RESULTAT FOLGAT A LA POBLA I MÀXIMA IGUALTAT A BORRIANA

9 /8 / 2019 | JAM ÚLTIMA HORA: La partida de Museros començarà a les 20.00 hores