">
Publicat el: 17 / 8 / 2019 a les 20:51 |

El Trofeu la Pobla de Vallbona ha tingut una molt bona cloenda este dissabte perquè la final ha oferit un gran espectacle, equilibri i emoció. El títol ha sigut per a Puchol II i Félix, que han superat a De la Vega, Javi i Álvaro per 60-45.

Els dos equips han estat parells en prestacions durant tota la partida i el marcador fins al 45-45. Els cinc pilotaris anaven tornant-se en mèrits i bones accions. Des del rest es buscava principalment la llotgeta i des del dau s’intentava ajustar la pilota a la muralla o a la careta. I en nombroses ocasions l’execució era mil·limètrica.

Però com que l’eficàcia per a restar també era molt alta, els jocs tardaven fins a concretar-se i les jugades de qualitat se succeïen.

En les acaballes, amb l’esmentat parcial d’iguals a 45, Puchol II i Félix han hagut de patir molt en dos dels tres últims jocs. En el definitiu, el trio inclús ha disposat de val en dues ocasions. Però la constància i bon fer ha permés a la parella proclamar-se campiona.

El trofeu espera ja fins a l’any que ve per a la disputa de la segona edició i amb la intenció de convertir-se en un dels esdeveniments destacats de l’estiu. Abans de la partida, l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i la regidora d’Esports, Iris Marco, han lliurat als finalistes uns detalls commemoratius.

FINAL A BORRIOL

La següent partida d’especial rellevància es jugarà el pròxim dilluns al trinquet de Borriol on conclourà el Trofeu Diputació de Castelló. La final enfrontarà a Soro III i Nacho contra Marc i Félix.

ALTRES NOTÍCIES

16 / 8 / 2019 | JAM COMENÇA UN TROFEU I ALTRES DOS ESPEREN LES FINALS

18 /8 / 2019 | JAM BORRIOL ACULL LA FINAL DEL TROFEU DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ