">
Publicat el: 3 / 6 / 2019 a les 14:34 |

La Llosa de Ranes i Castelló de Rugat tenen este dimarts una cita al trinquet municipal d’Oliva per a veure als seus jugadors disputar la partida de huitens de final del Campionat Individual Bankia de raspall.

Des de la localitat de la Costera arriba Guadi, jugador designat com a un dels caps de sèrie del grup parell de la competició. En la passada edició va anotar la victòria de huitens contra Brisca, però després va caure en la següent ronda contra Ian de Senyera. Esta vesprada (18.30 hores), tindrà l’oportunitat de tornar a lluitar pel títol amb què la majoria somia.

A la contra, però, tindrà a un jugador molt jove però amb gran valentia. Des de la comarca de la Vall d’Albaida arriba Ximo. Guanyar el campionat sub-23 li va donar com a gran recompensa l’accés a la fase prèvia de l’Individual absolut. En la fase prèvia havia d’enfrontar-se a Canari, però el de Xeraco no va poder disputar eixa partida per una lesió, fet que va concedir a Ximo el privilegi de formar part d’eixos setze triats.

El guanyador d’este enfrontament, que es jugarà després d’una partida prèvia de juvenils, jugarà contra Marrahí el dia 12 a Castelló de Rugat.

PABLO PASSA A QUARTS DE FINAL
L’agenda del trinquet d’Oliva es va modificar després de comunicar que Tonet IV no jugarà la partida de huitens com a conseqüència de la seua lesió a l’adductor. Per tant, serà Pablo el jugador que passa a la següent fase. El de Barxeta haurà de mesurar-se a Ian el pròxim dilluns 10 de juny a la canxa de Xeraco.

Etiquetes: , , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

2 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PERE ROC II, GENOVÉS II I PERE SIGNEN LES VICTÒRIES DE LA JORNADA

4 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch QUALITY BROKERS ES COVERTEIX EN L'ASSEGURADORA OFICIAL DE LA FUNDACIÓ