">
Publicat el: 10 / 7 / 2019 a les 18:12 |

 

Castelló de Rugat ha acollit la segona semifinal del Trofeu Bollo, que es disputa cada estiu en la modalitat de raspall. El cartell ha citat sobre les lloses del trinquet de la Vall d’Albaida a Ian i Brisca contra Badenes, Sanchis i Ricardet. La victòria ha sigut per als primers amb un tanteig final de 25-5.

Ian i Brisca han guanyat la reballada i han escollit començar al traure. La postura havia donat de cinc a favor del trio, però no els ha eixit la partida com esperaven.

La parella s’ha mostrat molt superior des de l’inici fins al final, fet que els ha catapultat en el marcador, ja que amb gran eficàcia han anat sumant quinzes al lluminós. Només un joc han aconseguit pujar els contrincants.

Els vencedors hauran d’esperar fins al pròxim dimecres per a lluitar pel títol. A la contra tindran a la parella formada per Vercher i Tonet IV, que el dissabte passat van véncer en la primera semifinal del torneig. La seua victòria 25-15 contra Marrahí i Roberto els va permetre quedar-se amb el bitllet per a la final.

SORO III, TOT QUEDA EN UN ESGLAI
L’escaleter de Massamagrell va patir una contusió durant la primera semifinal del Trofeu Tio Pena del seu poble. El colp que es va pegar al braç contra el vidre de la llotgeta de baix va impossibilitar que el campió de l’Individual poguera acabar la partida. Afortunadament no hi ha cap lesió greu i en qüestió d’uns dies podrà tornar a entrenar i jugar amb normalitat.

Imatges: Baldu Company.

Etiquetes: , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

9 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PUCHOL II I SALVA A LA FINAL DEL TIO PENA DESPRÉS DE LA LESIÓ DE SORO III

11 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch FINAL A DÉNIA I NIT MÀGICA A BELLREGUARD