">
Publicat el: 6 / 11 / 2019 a les 18:45 |

 

Este dimecres el trinquet de Guadassuar ha sigut testimoni de com l’equip d’Ontinyent amb Iván i Gabi ha passat d’estar pràcticament eliminat en l’última jornada de la fase prèvia a ser una de les dos formacions que lluitaran pel títol en la final del pròxim dissabte al trinquet de Bellreguard. A la canxa de la Ribera Alta s’han enfrontat a Salelles II i Marc, representants de l’Ajuntament d’Oliva, equip al qual han guanyat per 25-15.

La partida ha estat dominada per l’alternança de la superioritat dels uns i dels altres. Primer han començat sumant els d’Ontinyent de manera espectacular. Tres jocs s’han avançat al marcador gràcies a l’eficàcia de Iván i l’encert de Gabi, que cada pilota que ha tocat l’ha convertit en quinze. Els adversaris, per contra, han estat més erràtics al primer tram de l’encontre, deixant pilotes massa còmodes perquè el mitger de la Pobla del Duc entrara a rematar i sumar a l’electrònic.

Però a continuació s’han intercanviat els papers. Salelles II i Marc han començat a atacar de valent evitant en els primers dos jocs que han sumat a favor seu que Gabi poguera entrar en joc i eixa ha sigut la clau per a posar-se 10-15. El següent joc també ha sigut roig amb un poc més de batalla, però demostrant de nou que l’equip d’Oliva estava agafant la confiança necessària per a entrar en la partida. Després de la igualada a 15 s’han equilibrat les forces i els d’Ontinyent han tornat a sumar amb la dupla liderada per Salelles lluitant cada quinze com si fóra l’últim de la partida. Quan un únic joc separava a la parella blava de la victòria, han sigut capaços de sumar-lo de manera més contundent i aconseguint així l’accés a la final.

El títol es resoldrà este dissabte a Bellreguard. Ja esperava en la final l’equip de Xeraco amb Ximo i Ibiza, que el passat dilluns van véncer a Vicent i Murcianet en la primera semifinal per un tanteig de 25-15. La final començarà a les 18.00 hores. Abans, però, es jugarà pel tercer i quart lloc de la competició. L’equip de Villanueva de Castellón, liderat per Vicent, s’enfrontarà al d’Oliva amb Salelles II i Marc.

SEMIFINALS COPA 2 D’ESCALA I CORDA
De nou cal recordar que la Copa 2 en la modalitat de l’alt començarà la ronda de semifinals este dissabte al trinquet Pelayo de València. Salva Palau i Carlos (Ajuntament d’Almussafes) s’enfrontaran a Pablo de Sella, Bueno i Guillermo (Ajuntament de Benidorm). L’enfrontament començarà a les 16.30 hores.

La segona semifinal serà el dimarts al trinquet Tio Pena de Massamagrell. A partir de les 16.00 hores pugnaran per un lloc en la final la parella de José Salvador i Álvaro Gimeno (Ajuntament de Vila-real) i el trio de Murla amb Giner, Monrabal II i Pablo Salvador.

ALTRES NOTÍCIES

5 / 11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch QUEDEN CONFIGURADES LES SEMIFINALS DE LA COPA 2 D'ESCALA I CORDA

7 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch UN NOU TROFEU I UN MODEL DE COOPERACIÓ