">
Publicat el: 28 / 11 / 2019 a les 15:48 |

 

Este dijous s’ha celebrat una jornada adreçada de manera exclusiva als jugadors professionals de raspall i escala i corda. El matí ha començat amb una enquesta als mateixos jugadors per part de la Càtedra de Pilota Valenciana de la Generalitat. A més el sociòleg Víctor Agulló ha sigut l’encarregat d’explicar els resultats de l’estudi sobre la percepció social de l’esport autòcton.

A continuació, el director esportiu de la Fundació per la Pilota Valenciana, Tino Bendicho, i el secretari gerent de la mateixa entitat, Javier Nadal, han explicat als pilotaris la proposta esportiva per a estructurar les competicions del pròxim 2020, atenent els dubtes i propostes dels jugadors.

Després del descans s’ha dut a terme una taula redona per a parlar de la transició dels jugadors quan deixen de jugar a pilota de manera professional i les seues pròpies experiències després de deixar l’elit. Una taula interessant conduïda per Alberto Soldado en la qual s’ha comptat amb la presència de l’exjugador de futbol Robert Fernández, així com amb els expilotaris Álvaro Navarro i Javier Puchol.

La clausura de la jornada ha estat a càrrec d’Ana García, nutricionista a l’Institut Valencià de Recuperació Esportiva (IVRE). García ha parlat de la importància de l’alimentació, la hidratació i la suplementació per a obtenir el màxim rendiment esportiu en l’elit professional.

Etiquetes: ,
ALTRES NOTÍCIES

25 / 11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MOLTÓ, ROBERTO I MARC ES CLASSIFIQUEN PER A SEMIFINALS DEL TORNEIG MANCOMUNITATS

28 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch ÚLTIMS COMPASSOS DEL TROFEU JO SÓC I EL TORNEIG MANCOMUNITATS