">
Publicat el: 27 / 12 / 2019 a les 19:47 |

 

El marcador que tots els espectadors esperen s’ha materialitzat al trinquet de Benidorm, iguals a 55. Llevat que l’últim joc de la partida s’ha resolt en un vist i no vist, la segona eliminatòria del XXX Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa ha mantingut la incertesa des de l’inici de la partida fins al final. José Salvador i Félix s’han classificat per a la final del diumenge després de guanyar 60-55 a la parella formada per Genovés II i Héctor.

De roig han vestit estos últims jugadors, que han començat la semifinal al dau. Des d’allí han inaugurat el marcador i a continuació han sigut els rivals els que han pujat el seu primer joc. El tercer ha servit per a avisar del que anaven a presenciar tots els aficionats i aficionades que han acudit este divendres a la canxa de la Marina Baixa. Els quatre pilotaris s’han encarregat d’oferir un bonic espectacle amb intercanvis treballats, amb pilotes dirigides cap a la careta, altres tallant corda i altres dibuixades per a fer el quinze a un recinte que té pocs amagatalls per a la vaqueta.

La màxima diferència a l’electrònic entre un equip i altre ha sigut de dos jocs, sempre amb la parella de Genovés II i Héctor per davant. Així s’han posat 30-20, 40-30, 50-40. Alguns jocs han sigut més disputats i renyits que altres, però els menys renyits han valgut als quatre protagonistes per a agafar aire i tornar a intentar-ho. I és que quan els uns han carregat de valent imprimint màxima força a la vaqueta, els altres han contestat restant autèntiques barbaritats.

La careta ha sigut una part fonamental per a descarregar-se i enviar míssils que costaven i molt de tornar. I en cas d’aconseguir-ho, la pilota quedava còmoda als adversaris per a materialitzar el quinze. Amb la igualada a 55 i l’ovació del públic reconeixent la feina dels quatre, des del rest han sumat net el joc José Salvador i Félix, amb l’ajuda del feridor Barraca que ha aconseguit un dels quatre quinzes.

La victòria els ha donat l’accés a la final del pròxim diumenge a les 12.00 hores. A l’altra part de la corda tindran a Francés i Santi. La parella de jugadors alacantins es va classificar gràcies a la seua victòria 60-40 contra Pere Roc II i Álvaro Gimeno en la primera eliminatòria.

ALTRES NOTÍCIES

27 / 12 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch ELS PILOTARIS REBEN UNA LLIÇÓ DE VIDA

28 /12 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MATINAL DE LUXE A BENIDORM