">
Publicat el: 17 / 5 / 2019 a les 19:37 |

El Campionat Individual Bankia en la modalitat d’escala i corda ja té a dos nous participants. Es tracta de José Salvador i Salva Palau, que han resultat vencedors de les eliminatòries prèvies disputades este divendres.

L’escaleter de les Valls s’ha guanyat el lloc en els huitens de final del Grup Imparell en superar a Ferrer per 60-25 en partida disputada al trinquet de Vilamarxant. La diferència entre els dos contendents ha estat molt, com reflecteix el marcador.

Pel que fa a Salva Palau, el nét del mític Juliet ha hagut de suar per a derrotar a Fageca per 60-55 al trinquet de Sueca. Al principi ha dominat prou i s’ha distanciat en 50-20. Però el seu rival ha demostrat que és un consumat especialista del mà a mà i ha estat capaç d’igualar a 50.

A partir d’ací els dos pilotaris han fet el seu joc del dau, la qual cosa li ha atorgat la victòria i la classificació a l’esquerrà d’Alginet, que passa al Grup Parell.

La pròxima eliminatòria es jugarà el pròxim dimarts al trinquet de Massamagrell on el mitger local, Salva mesurarà les seues forces contra el campió de la categoria sub-23, Jesús.

ALTRES NOTÍCIES

17 / 5 / 2019 | JAM ÚLTIMA JORNADA I DOS FINALISTES PER DECIDIR

18 /5 / 2019 | JAM CARTELL DE FIRA A CHELVA