">
Publicat el: 3 / 2 / 2020 a les 20:06 |

La Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València visitarà este dimarts el trinquet d’Oliva per a acabar de recuperar les partides ajornades pel passat temporal. L’equip local de Vercher, Sanchis i Javi López s’enfrontarà al representatiu de Xeraco amb Ian, Canari i Ricardet.

Els dos trios estan ratllant a bon nivell i este dimarts tenen l’oportunitat de consolidar-se en els llocs de privilegi de la classificació. Vercher, Sanchis i Javi López poden pujar fins a la segona posició mentre que Ian, Canari i Ricardet aspiren a situar-se tercers.

En les partides anteriors, la formació d’Oliva s’ha mostrat sobretot contundent. Este és un equip que comença a espentar fort des de darrere i que té molt de quinze davant.

Però si de pegar fort es tracta, el trio de Xeraco compta amb un dels restos més poderosos del panorama professional i Ian ho està demostrant en les partides que està jugant. El de Xeraco també s’està mostrant com un equip sòlid, per la capacitat de Canari per a defensar, a més de resolutiu, per l’eficàcia de Ricardet per a acabar el quinze.

Esta confrontació deixarà definitivament tancada la segona jornada, que es va veure afectada pel temporal. La següent parada serà el trinquet de Sueca, on el pròxim divendres començarà la cinquena jornada.

El divendres també començarà la mateixa jornada de la Lliga Bankia d’escala i corda. Serà al trinquet de Vilamarxant, que reobri després de ser sotmés a una profunda remodelació. L’entrada serà gratuïta per cortesia del consistori local.

ALTRES NOTÍCIES

2 / 2 / 2020 | JAM Benidorm i Alzira s'escapen en solitari

4 /2 / 2020 | JAM OLIVA ES COL·LOCA SEGON EN VÉNCER A XERACO