">
Publicat el: 29 / 11 / 2019 a les 19:51 |

 

El Trofeu Jo sóc ja té al primer equip aspirant al títol, el format per Marc, Nacho i Bueno, que este divendres s’han proclamat campions del Trofeu Villarreal CF després de superar en la final a Genovés II, Raúl i Tomàs II pel resultat de 60-35.

Els tres vencedors han rendit a gran nivell i a més han mostrat un grau màxim d’acoblament entre les línies. L’equip ha estat un bloc compacte en el qual totes tres peces han funcionat a la perfecció.

Enfront, Genovés II, Raúl i Tomàs II han contribuït al fet que es presenciara espectacle al trinquet de Vila-real, però els han castigat els errors comesos en els primers compassos i els tres jocs amb val a favor que han cedit en moments claus de la final.

Estes concessions, davant uns rivals que han jugat fort, amb trellat i que a més han estat d’excel·lent en les tasques defensives, han decantat la partida per un resultat folgat, encara que s’ha vist jugar a pilota.

La sessió al trinquet de Vila-real ha començat amb la partida pel tercer i quart lloc en la qual Puchol II, Héctor de Laguar i Héctor de Massamagrell han superat a José Salvador, Javi i Álvaro pel mateix resultat de 60-35.

DISSABTE, TORNEIG LEVANTE UD A PELAYO

Un dia després de posar el punt final al torneig groguet serà el moment de fer el mateix amb el Torneig Levante UD – 110 Aniversari. Amb el trinquet Pelayo de València com a escenari, a partir de les 16.30 hores hi ha programades dos autèntiques partides de luxe a la canxa de la capital valenciana. La primera serà la lluita per la tercera posició dins del campionat. Per a esta batalla estan citats l’equip de Pere Roc II, Pere i Carlos i el de Francés, Félix i Guillermo.

A continuació arribarà el moment de la partida estel·lar del dissabte, la gran final del torneig. A una banda de la corda estaran situats Soro III, Jesús i Salva i a l’altra De la Vega, Santi i Monrabal II. Dos conjunts de grans figures de l’escala i corda que hauran de deixar-se la pell sobre les lloses per trobar la manera de fer el quinze en un recinte complicat on, a més, jugar en trio permet tapar amb gran eficiència tots els espais.

 

 

Etiquetes: , ,
ALTRES NOTÍCIES

29 / 11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch L'EQUIP DE MARRAHÍ, CANARI I IBIZA JA ESPERA EN LA FINAL DEL TORNEIG MANCOMUNITATS

30 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch DE LA VEGA, SANTI I MONRABAL II GUANYEN EL TORNEIG LEVANTE UD I JUGARAN LA FINAL DEL TROFEU JO SÓC