">
Publicat el: 12 / 6 / 2019 a les 18:01 |

Ja els esperava Ian des que va guanyar el passat dilluns a Pablo al trinquet de Xeraco en la partida de quarts de final del Campionat Individual Bankia de raspall. El de Senyera va estrenar eixe llistat de jugadors semifinalistes i esta vesprada s’han afegit Marrahí i Moltó als aspirants al títol. Amb estos tres asos, tenim als campions dels últims cinc anys entre els pilotaris que queden dins de la lluita per ser el número u de la modalitat.

El primer que ha aconseguit classificar-se per a la següent ronda ha sigut Moltó, en véncer 25-5 a Punxa al Nou Trinquet de Guadassuar. La partida ha començat amb el vigent campió al traure, carregant amb intensitat per a buscar el pouet, forçant que Punxa es col·locara lluny de la careta i rematant el quinze enviant la pilota a esta. Primer joc net de l’encontre.

En passar el rest de Piles al traure, no ha estat molt encertat en la treta donat que no podia fer mal al contrari, amb la pilota massa centrada i sense la potència suficient per a tombar al seu rival. Punxa ha pogut sumar un joc a favor seu quan les coses ja s’estaven posant complicades (15-5). Tot i no parar d’insistir, la solvència del pilotari de Barxeta en la modalitat del mà a mà s’ha imposat i amb una victòria 25-5 ja està en semifinals, on s’enfrontarà a Moncho o Ivan.

Poc després d’acabar l’encontre a la canxa de la Ribera Alta ha començat l’altra partida del mà a mà, en este cas a Castelló de Rugat. Marrahí, subcampió de la passada edició i campió en 2014, s’ha desfet de Ximo 25-0. El jove aspirant jugava a casa i potser la pressió ha estat a la seua contra. A més, la potència de Marrahí ha sigut decisiva des del primer minut de la partida.

Ximo ha començat al traure però no ha sigut capaç d’aprofitar eixe avantatge i la força del jugador de Villanueva de Castellón ha estrenat l’electrònic. Tots els jocs han anat caient per a este jugador, que no ha donat opcions al seu rival. I quan errava alguna pilota, l’experiència el feia rectificar a temps i atacar amb més ganes.

El resultat aconseguit a Castelló de Rugat permet la reedició de la semifinal de la passada edició entre Ian i Marrahí amb El Genovés com a escenari. Serà el divendres 21 de juny a les 18.30 hores.

S’AVANÇA LA FINAL D’ESCALA I CORDA
Canvis al calendari pel que fa a la final del Campionat Individual Bankia d’escala i corda. La partida, prevista per al dia 23, es jugarà el dissabte 22 a partir de les 18.00 al trinquet Pelayo de València.

La competició en esta modalitat continua el divendres a Vila-real entre Genovés II i José Salvador, una semifinal que es jugarà a les 22.45 hores. L’altra semifinal es disputarà el diumenge al Nou Trinquet de Guadassuar el diumenge a les 11.30 hores. Allí s’enfrontarà el cinc vegades campió Soro III a Francés.

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

11 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch A GUADASSUAR I CASTELLÓ DE RUGAT ES POSEN EN JOC DUES PLACES MÉS DE SEMIFINALS

13 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch L'EXCEL·LÈNCIA DE LA JOVENTUT I LA VETERANIA PER A UNA NIT MÀGICA A VILA-REAL