">
Publicat el: 31 / 5 / 2019 a les 19:13 |

El trinquet Ciscar de Piles ha sigut l’escenari de dos de les tres partides del Campionat Individual Bankia de raspall d’este divendres. La vesprada ha sigut inaugurada amb l’enfrontament entre Marrahí i Brisca, amb victòria del primer per 25-5. El campió de 2014 ha començant dosificant les seues forces, sabent que podia ser una partida amb un gran desgast físic.

Tot i que Brisca ha tractat de portar al rest de Villanueva de Castellón al seu territori, forçant a més que Marrahí jugara amb l’esquerra, els jocs han anat caient sempre a favor d’este últim. Això sí, el mitger de la Safor ha lluitat cada joc, arribant sempre a fer trenta, però la treta del seu adversari ha sigut més ofensiva que la seua. Amb 20-0 a l’electrònic i Brisca al traure, ha inaugurat el seu caseller, però l’enfrontament ja estava molt decantat i finalment ha sigut Marrahí el vencedor del primer xoc de la vesprada. El seu pròxim adversari eixirà de la partida entre Guadi i Ximo.

A continuació, i al mateix recinte, han sigut Ian i Vercher els següents en llançar-se a les lloses. Reballada a favor de Ian, encarregat de posar en marxa la vaqueta, qui  només ha deixat anotar un quinze al seu contrincant. Això sí, en intercanviar posicions a la canxa, Vercher ha repetit la mateixa dinàmica, igualant el marcador. El següent joc, net per part del jugador de Senyera, no era reflex del que quedava per jugar i veure a Piles.

Vercher ha signat una gran actuació aguantant el joc i les escomeses de qui va ser campió en 2017, no deixant-lo escapar en cap moment. I amb iguals a 15, el jugador local trenca el joc del rest sense deixar anotar cap quinze a Ian i s’ha posat per davant, despertant l’ovació dels seus seguidors. Just en eixe moment s’ha donat pas al joc més llarg de la partida. Un total de tres vals ha tingut Vercher per a acabar l’enfrontament i passar a quarts de final. Però la victòria ha sigut novament roja, i amb cinc vals a l’esquena, Ian ha igualat a 20. El següent joc ha sigut un tràmit per a ell, que amb la victòria 25-20 passa a la següent ronda, on jugarà contra Pablo o Tonet IV, que disputen els octaus el dimarts a Oliva.

Al trinquet Eusebio de Sueca han disputat Ivan i Lorja la partida corresponent a la fase prèvia del Campionat Individual. El jugador d’Ontinyent, Ivan, ha sigut el vencedor i amb un resultat de 25-10 que el classifica per a la fase d’octaus en la qual s’enfrontarà a Seve el divendres 7 de juny al trinquet El Rovellet de Dénia (17 hores).

La intensa jornada de pilota ha conclòs al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, en este cas amb la modalitat d’escala i corda. En la partida entre José Salvador i Bueno, corresponent a huitens de final, el primer passa de ronda després de guanyar 60-35 al jugador de Meliana.

El rest de Quart de les Valls ha sigut superior al seu contrincant. Això sí, Bueno no ha posat les coses fàcils, passant molta pilota i tornant a demostrar que l’any passat no va ser casualitat que arribara a semifinals.  José Salvador jugarà la partida de quarts contra De la Vega el dimecres al Nou Trinquet de Guadassuar (18.30 hores).

CONTINUEN LES SESSIONS DE L’INDIVIDUAL BANKIA

Este dissabte continua la competició en diferents trinquets de la geografia valenciana. Al trinquet Pelayo, el vigent campió d’escala i corda, Puchol II, s’enfrontarà a Marc. Un duel que promet una gran vesprada a la capital. Serà a partir de les 18.30 hores. Més al sud, a la localitat de Pedreguer, serà el torn de Francés i Álvaro Gimeno, també una partida corresponent als huitens de final (18.30 hores).

I en la modalitat de raspall, el centre neuràlgic quedarà establert a la localitat de La Llosa de Ranes. El primer enfrontament de la vesprada serà per a decidir el rival de Moltó per al seu debut en la competició. És l’última partida de la fase prèvia que queda per disputar i la protagonitzaran Montaner i Roberto (17 hores). A continuació serà el torn de Punxa i Miravalles, que ja estan en la fase de huitens.

Etiquetes: , , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

30 / 5 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch FENOMENAL BATALLA CAMPAL A PELAYO

1 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PUCHOL II, FRANCÉS, ROBERTO I PUNXA, VENCEDORS D'UNA NOVA JORNADA DE L'INDIVIDUAL