">
Publicat el: 28 / 12 / 2019 a les 17:44 |

A les 12.00 hores d’este diumenge començarà la pugna per proclamar-se campions de l’edició número 30 del Trofeu Nadal de Benidorm, torneig que a més és un homenatge pòstum a Vicent Pérez Devesa. Els aspirants al títol del trofeu més antic dels que hi commemoren estes dates tan especials són Francés i Santi així com José Salvador i Félix.

En les semifinals hem pogut comprovar el magnífic moment pel qual travessen Santi i Félix. Probablement són els mitgers en millor forma de l’actualitat i el seu serà un duel tan atractiu com decisiu.

Però si els pilotaris de Finestrat i Dénia estan en la final, en gran part ha sigut gràcies a l’aportació dels seus companys. Francés, per exemple, va completar una magnífica actuació en la primera semifinal davant Pere Roc II i Álvaro Gimeno. La qualitat del rest de Petrer i la feta de dau dibuixada va tindre molt a veure en el 60-40 del resultat final de la partida.

Per la seua part, José Salvador va estar capaç de passar carros i carretes en la segona semifinal, tenint enfront a dos especialistes en l’art de trobar els espais, com és el cas de Genovés II i Héctor. El bon rendiment del pilotari de les Valls té més mèrit si tenim en compte que la de Benidorm no és una plaça habitual per a ell, i sí prou tocada pels que van ser els seus rivals.

ALTRES NOTÍCIES

27 / 12 / 2019 | JAM JOSÉ SALVADOR I FÉLIX A LA FINAL DEL TROFEU NADAL DE BENIDORM

29 /12 / 2019 | JAM FRANCÉS I SANTI SUMEN EL TROFEU NADAL DE BENIDORM