">
Publicat el: 27 / 10 / 2018 a les 09:34 |

Diumenge 28, 12.00 hores, trinquet el Zurdo de Bellreguard. Eixa és la línia que Moltó i Marrahí hauran escrit a les seues agendes. Una cita que no podran oblidar ja cada vegada que pensen en la final del Campionat Individual Bankia de raspall de 2018. Un campionat amb un exigent període de preparació que supera en temps a la durada de la mateixa competició.

El primer en fer la reserva de plaça per a la gran final va ser Marrahí. El pilotari de Villanueva de Castellón va guanyar en semifinals al campió de 2017, Ian de Senyera. Ara, amb sensacions renovades i molta il·lusió afronta una nova final després que en 2014 també la disputara i guanyara el títol. Torna a una de les cites més importants de la temporada i tindrà davant a un complicat rival.

Moltó de Barxeta serà l’altre protagonista de la jornada. Pel camí ha deixat a Ricard, Pablo i Seve, perdent únicament dos jocs en les tres partides disputades. Com no podria ser d’altra manera, també té moltes ganes de posar en joc la vaqueta i disfrutar de l’esport que tant estima. El seu objectiu és tornar a regnar com ja ho va fer en 2015 i 2016.

El trinquet de la comarca de la Safor està ja preparat per a la gran trinquetà que s’espera. Cap espectador vol perdre’s la partida que coronarà al millor jugador de la modalitat de raspall. Un enfrontament que començarà a les 12 hores i es podrà veure en directe per À Punt al programa Va de Bo. En esta ocasió, l’espai de pilota valenciana de la televisió autonòmica començarà al voltant de les 11.30 hores amb una completa prèvia.

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

26 / 10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch PUCHOL II, PRIMER FINALISTA DE L'INDIVIDUAL D'ESCALA I CORDA

27 /10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch BELLREGUARD TANCA UNA JORNADA REDONA AMB LA SEMIFINAL D'ESCALA I CORDA