">
Publicat el: 25 / 11 / 2019 a les 20:06 |

 

La partida d’este dilluns a Xeraco ha classificat a dos formacions per a la ronda de semifinals del I Torneig Mancomunitats de raspall. Moltó, Roberto i Marc, representants de la Costera-Canal, han guanyat 30-25 a Pablo, Seve (Brisca) i Néstor. Un resultat que, a més de classificar a la primera formació, ha donat accés a la següent ronda a l’equip de Ian, Sanchis i Lorja, que esperaven el resultat de hui per saber si es materialitzava la seua supervivència en la lluita pel títol.

Des del traure han començat sumant l’equip que ha vestit de roig per a l’ocasió. Però poc després han sigut els oponents els encarregats de pujar un joc a l’electrònic des de la mateixa posició a la canxa. A partir d’eixe moment, tots els jocs s’han sumat des del rest fins que la formació de la Costera-Canal, amb iguals a 20, s’ha posat 25-20. La partida ha sigut un constant atac d’uns i altres, donada la transcendència que tenia de cara a semifinals.

Moltó ha fet de la seua treta una arma, i la potència de Roberto ha tornat a ser crucial. Tot i que ha comés algunes errades, Marc no ha perdut la confiança i els companys han tornat a ajudar-lo per a agafar seguretat. A l’altra part, Pablo, Seve i Néstor han lluitat de totes les maneres possibles per a fer mal als rivals i arribar abans a 30 en l’electrònic. Pablo ha anat fent feina com ell sap, restant amb eficàcia i salvant pilotes que els oponents enviaven al palquet. Seve ha tret de nou l’esquerra que el caracteritza i la seua seguretat per a allotjar la vaqueta a la galeria. I a la punta, Néstor ha mantingut la concentració en tot moment per a posar la mà cada vegada que els seus l’han necessitat.

El resultat, però, ha afavorit únicament a l’equip de Moltó, que el pròxim divendres s’enfrontarà a Marrahí, Canari i Ibiza en la primera semifinal del torneig al trinquet del Genovés. La segona tindrà lloc el dimecres de la pròxima setmana al trinquet de Guadassuar. Allí mesuraran forces Ian, Sanchis i Lorja contra l’equip de Ximo, Tonet IV i Raúl. La final esperarà als vencedors d’estes dos pròximes partides i està programada per al dia 8 al trinquet de Xeraco.

Etiquetes:
ALTRES NOTÍCIES

24 / 11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch LES SEMIFINALS DEL TORNEG MANCOMUNITATS S'ACABEN DE DEFINIR A XERACO

28 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch JORNADA FORMATIVA PER ALS PILOTARIS PROFESSIONALS A LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA