">
Publicat el: 8 / 6 / 2019 a les 19:07 |

 

Exhaustes han acabat este dissabte Moncho i Mario, rivals en l’última partida de huitens de final del Campionat Individual Bankia de raspall. Una partida que s’ha jugat al trinquet municipal de La Llosa de Ranes i que ha sobrepassat l’hora i mitja de durada. L’ajustada victòria 25-20 del jugador de Manuel li ha atorgat el pas a la ronda de quarts de final on s’enfrontarà a Ivan. Serà al trinquet del Genovés el pròxim divendres 14.

Pel que fa a la partida, des de l’inici s’ha vist que la duració de la mateixa anava a ser extensa. Els dos jugadors han pilotejat prou cada quinze, pel que el desgast físic estava més que assegurat i a mesura que han anat passant els minuts, la potència dels jugadors ha anat abaixant, com és lògic. Moncho s’ha avançat al marcador fins a tancar el 15-0, però patint, amb el rest de Bicorp fent-lo suar cada vegada que havia de colpejar la vaqueta.

Amb el lluminós assenyalant 20-5 a favor de Moncho, Mario ha tingut una injecció de forces i ha començat a sumar jocs de manera consecutiva, patint però veient que no era impossible l’objectiu. Amb iguals a 20, el de Bicorp ha passat al traure i a partir d’eixe moment s’ho han jugat tot a cara o creu. Ha sigut Moncho el més eficaç per a rematar el joc i tancar una partida llarga i de desgast.

XERACO, PRÒXIMA PARADA
La competició descansa fins al pròxim dilluns al trinquet municipal de Xeraco. La fase de quarts de final enfrontarà al trinquet de la Safor a Ian i Pablo. Serà a partir de les 18.30 hores.

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

8 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PUCHOL II I GENOVÉS II SE CITEN A SUECA BUSCANT LA SEMIFINAL

9 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch GENOVÉS II ELIMINA AL CAMPIÓ I ES CLASSIFICA PER A SEMIFINALS