">
Publicat el: 9 / 10 / 2019 a les 20:57 |

La Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València ha tingut este dijous una sessió doble al trinquet de Guadassuar que ha estat favorable per als equips que representen a les localitats d’Ontinyent i Montserrat.

Primer s’ha jugat a raspall, partida en la qual la parella d’Ontinyent de Pablo i Tonet IV ha superat a la de Villanueva de Castellón de Marrahí i Néstor per 25-0.

Tonet Iv ha marcat les diferències amb la seua capacitat per a fer mal amb pràcticament tots els colps encara que Pablo també ha tingut el seu pes específic en tal fogada victòria amb l’eficàcia de les seues tretes i la solvència per a tornar pilotes que ja es cantaven quinze.

Per a Pablo i Tonet IV la partida era pràcticament una final perquè en cas de no puntuar s’haurien quedat sense opcions de passar a la fase final. Amb la victòria, l’equip d’Ontinyent ha fet un pas de gegant. A hores d’ara és segon en la classificació del Grup A, mentre que Marrahí i Néstor cauen a la tercera posició.

En este grup ja s’ha tancat la cinquena jornada i les dues places de la fase final es decidiran en la sisena i definitiva. Els aspirants són els dos equips que hui han mesurat les seues forces a Guadassuar i el d’Oliva de Vercher i Brisca, que encapçala la taula.

A continuació, continuant amb la sessió d’este dimecres a Guadassuar, s’ha completat la primera partida de la cinquena jornada de la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València en la modalitat d’escala i corda. En este cas la igualtat ha estat màxima amb victòria de l’equip de Montserrat de Marc i Javi per 60-55 davant el de Pedreguer-Masymas de Francés i Salva (substitut del lesionat Pere).

En els primers compassos el domini ha estat del costat de Marc i Javi. Els dos pilotaris carregaven més fort i eren capaços de passar-ho tot quan els rivals tenien ocasió d’atacar.

La diferència era tan evident, que els marxadors han arribat a donar de 20 en les travesses. Però a l’altre costat de la corda han canviat molt les coses, sobretot pel que fa a Francés, que ha fet un recital. Això sí, el rest de Petrer no podria haver fet perillar el triomf de Marc i Javi sense la magnífica ajuda de Salva.

El cas és que s’ha passat d’una partida que semblava decantada a una altra en la qual s’ha lluitat de poder a poder, a més amb els quatre pilotaris jugant a un nivell excel·lent.

Este desenllaç ha tingut conseqüències importants: Marc i Javi s’han assegurat un lloc en la fase final. Ara cal esperar a saber si com a primers o segons del Grup A, que de moment lideren amb 9 punts.

Per a Francés i Pere (hui Salva), l’única opció per a mantenir opcions era la victòria. No ho han aconseguit i per tant queden descartats de la fase final encara que han dit adéu obrint la porta gran.

La competició continuarà el pròxim diumenge al trinquet de Murla (11.30 hores) on s’enfrontaran els altres dos equips del grup que opten a la plaça vacant, el local de Genovés II i Nacho i el de Benidorm amb Pere Roc II i Santi.

En la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall la següent partida es jugarà este divendres al trinquet de Piles on hi haurà duel pel lideratge del Grup B entre l’equip de Dénia amb Ian i Roberto i el de Sueca de Punxa i Canari.

COPA 2

Abans, este dijous concretament, la Copa 2 Caixa Popular en la modalitat de raspall es traslladarà fins al trinquet de Bellreguard per a enfrontar a l’equip del Genovés de Rafa i Raúl contra el de Xeraco amb Ximo i Ibiza.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 10 / 2019 | JAM LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA DÓNA LA BENVINGUDA AL NOU CURS A PELAYO

10 /10 / 2019 | JAM OBJECTIU: ALLUNYAR-SE DELS PERSEGUIDORS