">
Publicat el: 11 / 8 / 2019 a les 21:28 |

Tres jornades s’han completat en el Trofeu Diputació de València i tres equips diferents han encapçalat la classificació després de la disputa de cada partida. La competició ha visitat este diumenge la localitat de Benagéber on Pere Roc II i Alejandro han superat a De la Vega i Adrián de Museros per 41-30.

Les dues parelles han començat jugant a gran nivell i amb ganes d’agradar al nombrós públic que hi havia en el frontó. Pere Roc II disparava fort i només podia buscava la contracantxa mentre que Alejandro afinava molt bé els colps, unes vegades per a acabar el tant i altres per a forçar rematades incòmodes dels seus rivals.

En el bàndol contrari, De la Vega tirava de les dues mans i d’un repetori d’autèntic especialista del frontó mentre que Adrián s’havia de multiplicar per la pista perquè les dues parets de l’esquerrà Pere Roc II eren una opció molt probable dels contraris.

I amb bon joc i equilibri ha transcorregut la partida fins que el marcador ha arribat a 24-22. A partir d’ací ha començat el distanciament de Pere Roc II i Alejandro. Primer sumant en intercanvis que perfectament podrien haver sigut tant per a De la Vega i Adrián. I posteriorment, quan el marcador ha estat més folgat, anotant amb un poc més d’autoritat.

Amb esta victòria, Pere Roc II i Alejandro es situen primers en la classificació mentre que De la Vega i Adrián cauen a la segona posició, encara que les dues parelles igualen a 2 punts.

La següent partida es jugarà el dissabte 24 a la localitat de Paterna on Puchol II i Adrián de Quart de Poblet s’enfrontaran a Pere Roc II i Alejandro.

ALTRES NOTÍCIES

11 / 8 / 2019 | JAM SEGON ASSALT A LA POBLA DE VALLBONA

12 /8 / 2019 | JAM PUCHOL II I FÉLIX JUGARAN LA FINAL DE LA POBLA DE VALLBONA