">
Publicat el: 7 / 10 / 2019 a les 18:58 |

 

Este dimarts comença una nova jornada de la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall, i ja en van cinc. Després de produir-se la primera eliminació d’un equip participant, la classificació està cada vegada més ajustada i els equips ja miren amb calculadora la taula per a conéixer totes les seues probabilitats d’accedir a semifinals.

De fet, a Oliva un dels equips protagonistes de la jornada és el descartat de la Copa. Es tracta de la formació del Genovés, que el divendres passat va esgotar a Sueca les seues opcions. Sergio i Sanchis es van acomiadar del campionat després que el rest de la formació haguera d’abandonar la partida per unes fortes molèsties al braç. Per a esta partida que els cita a la canxa de la Safor haurà de ser substituït per Montaner. A la contra tindran als locals, amb un canvi també a conseqüència d’una lesió.

El lloc del rest titular Vercher l’ocuparà, per segona vegada, Vicent. Vercher encara no està recuperat del turmell i ha de donar pas al rest de Xeraco perquè ell i Brisca vagen a la recerca de la victòria. L’equip d’Oliva ocupa la primera posició a la taula amb un total de 7 punts, un més que l’equip de Marrahí i Néstor (Villanueva de Castellón), que està situat al segon escaló.

L’enfrontament a Oliva està programat a les 18.30 hores, després de la partida prèvia de juvenils.

COPA 2, LA POBLA DE VALLBONA
El trinquet Miguel Caña I de la Pobla de Vallbona ha acollit este dilluns la partida de la Copa 2 Caixa Popular entre els equips d’Almussafes amb Salva Palau i Carlos i la formació de Benidorm amb Pablo de Sella, Bueno i Guillermo. La victòria s’ha quedat en mans dels primers per un tanteig final de 60-45.

Tot i que ha sigut el trio el que ha començat anotant dos jocs seguits, no han tardat en contestar els adversaris. I a més, de quina manera. L’equip blau havia repartit bé la feina fins al moment. Però prompte la potència del pilotari d’Alginet junt amb una bona i segura actuació de Carlos, ha fet que la dupla sumara de manera directa sis jocs, posant el 45-25 al marcador.

Però algunes errades dels vencedors han sigut aprofitades pels contraris. Salva Palau és un d’eixos pilotaris que imprimeix gran força a la vaqueta, a més, buscant sempre tallar corda, un fet que té un considerable risc perquè per qüestió de centímetres un quinze espectacular es pot convertir en punt per a l’altre. I eixos xicotets detalls han sigut aprofitats per l’equip representant de Benidorm. A poc a poc han aconseguit acostar-se en el lluminós, a tan sols dos jocs dels oponents. Han estat ben prop d’aconseguir un valuós punt, però a última hora els ha faltat un joc per a fer-ho.

La pròxima partida se celebrarà el divendres al trinquet Salvador Sagols de Vila-real entre José Salvador i Álvaro Gimeno (Ajuntament de Vila-real) i l’equip de Massamagrell amb Carlos de Massalfassar, Salva i Hilari (18.30 hores).

Etiquetes: , , ,
ALTRES NOTÍCIES

6 / 10 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch L'EQUIP DE VINALESA ELIMINA ALS DE MASSAMAGRELL I VILA-REAL DE LA COPA

8 /10 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch EL GENOVÉS POSA EL SEU NOM A LA VICTÒRIA EN LA PARTIDA DE COPA CONTRA LA FORMACIÓ D'OLIVA