Publicat el: 26 / 6 / 2018 a les 14:59 |

La XI Copa Diputació d’escala i corda esgota els seus últims enfrontaments que decidiran les quatre formacions que passen a la següent fase de la competició.

La pròxima data al calendari és el dimecres 27, quan el Nou Trinquet de Guadassuar desvelarà a un dels equips semifinalistes de la present edició.

Opten a eixa plaça les formacions de Genovés II i Nacho, representant a la localitat del primer, i Pablo de Sella i Héctor, conjunt representatiu del municipi alacantí de Sella.

La partida classificarà a un equip i enviarà a l’altre cap a casa sense més opcions de continuar endavant. És per això que la importància d’aconseguir els punts és vital per poder seguir en la lluita pel títol.

El grup en què estan estes formacions no pot estar més ajustat. Els quatre equips estan empatats a tres punts en la taula classificatòria, després del desenllaç de la partida del passat diumenge al trinquet de Murla entre els equips de Vinalesa i Sella.

Per tant, xoc elèctric a la Ribera Alta a partir de les 18.30 hores. Abans, hi haurà partida prèvia de professionals de raspall, la qual enfrontarà a Guille i Brisca contra Mario i Sanchis.

IAN CONTINUARÀ ALLUNYAT DELS TRINQUETS
El campió Individual, que es va lesionar durant la seua segona partida de la fase prèvia de la Copa, encara no té l’alta mèdica per tornar a jugar.

El de Senyera pateix ara d’un esquinç al genoll i la previsió apunta al fet que estarà tres setmanes sense poder jugar.

Etiquetes: , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

26 / 6 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch COMUNICAT OFICIAL

27 /6 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch LA COPA D'ESCALA I CORDA DESCOBREIX ALS PRIMERS SEMIFINALISTES