">
Publicat el: 11 / 1 / 2020 a les 21:41 |

Les lligues professionals Bankia han completat este dissabte dues partides més de la primera jornada de la fase regular. Els dos punts de la victòria se’n van cap a Pedreguer i Alzira.

En la Lliga Bankia d’escala i corda, la partida ha tingut lloc al trinquet Pelayo on l’equip de Pedreguer-Masymas de Francés, Nacho i Pere ha superat al d’Almussafes amb Salva Palau (substitut de De la Vega), Raúl i Monrabal II per 60-35.

La partida ha estat igualada en la primera meitat i decantada en la segona. L’esquip de Pedreguer-Masymas ha posat la directa sent prou superior, amb Francés ratllant a un nivell excel·lent i magníficament acompanyat per Nacho i Pere.

En la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, la partida s’ha jugat a Bellreguard on l’equip d’Alzira de Pablo, Seve i Lorja s’ha imposat al d’Oliva amb Vercher, Sanchis i Javi López. El resultat de 30-25 és bona mostra de la igualtat amb la qual ha transcorregut la confrontació. Els sis pilotaris ha estat a gran nivell.

DIUMENGE A LA POBLA I OLIVA

La primera jornada de les dues lligues conclourà este diumenge. Al trinquet de la Pobla de Vallbona viatjarà la competició d’escala i corda per oferir l’enfrontament entre els equips de Vila-real, amb Soro III, Félix i Héctor, i Benidorm, amb Pere Roc II, Javi i Carlos (11.30 hores).

Un poc més tard, a les 12.00 hores, està programada la partida del torneig a raspall que es jugarà a Oliva, en este cas amb l’equip de Villanueva de Castellón de MarrahíRoberto i Gabi mesurant les seues forces davant del representatiu del Genovés de Punxa, Tonet IV i Néstor.

ALTRES NOTÍCIES

10 / 1 / 2020 | JAM BARXETA I VILA-REAL GUANYEN LES PARTIDES INAUGURALS DE LES LLIGUES

12 /1 / 2020 | JAM VICTÒRIES BLAVES EN LES PARTIDES DOMINICALS DE LES LLIGUES BANKIA