">
Publicat el: 30 / 7 / 2019 a les 14:07 |

 

El Festival Savipecho que s’havia programat per al pròxim divendres dia 2 al trinquet municipal d’Oliva ha hagut de posposar-se com a conseqüència de la lesió de Genovés II. L’atractiva partida havia citat sobre les lloses del trinquet de la Safor a dos pilotaris de l’alt i dos de raspall. Moltó i Pere Roc II anaven a jugar contra Genovés II i Brisca, però de moment eixe enfrontament haurà d’esperar en el calendari.

Amb l’objectiu de garantir una partida amb plenes condicions i evitar així el risc d’empitjorar la lesió de José Cabanes, l’organització ha considerat oportú buscar una altra data més endavant perquè tots els aficionats puguen disfrutar d’un enfrontament que havia creat màxima expectació.

XXI TROFEU GREGORI MAIANS
La partida que sí que s’ha disputat este dimarts a Oliva ha sigut la primera semifinal del Trofeu Gregori Maians. Sergio i Tonet IV han aconseguit la victòria contra Salelles II, Seve i Josep amb un tanteig final de 25-20. La pròxima semifinal es disputarà el dimarts 6 al mateix recinte.

Marrahí formarà parella amb Sanchis per a jugar contra Punxa i Brisca. Els vencedors es veuran les cares amb Sergio i Tonet IV en la gran final del divendres 9.

Etiquetes: , ,
ALTRES NOTÍCIES

29 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PRESENTAT EL NOU TORNEIG D’ESCALA I CORDA IMPULSAT PER L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE VALLBONA

30 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch LA COPA CAIXA POPULAR – TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA HA DESVELAT TOTS ELS DETALLS DE LA COMPETICIÓ