">
Publicat el: 12 / 8 / 2019 a les 19:49 |

Bon cartell, bon ambient al trinquet de la Pobla de Vallbona i, afortunadament per a tots els presents en la segona semifinal del trofeu local, gran partida en la qual Puchol II i Félix han superat a Genovés II, Pere i Carlos per 60-40.

Quatre jocs de diferència sembla que siguen molts, però la partida ha necessitat un poc més de dues hores per a decidir als finalistes. I si el trio haguera tancat els tres jocs que ha perdut de val, el resultat, clar, haguera estat almenys molt més ajustat.

El cas és que s’ha vist jugar molt a pilota. Ha sigut una partida de qualitat, de buscar coses, de carregar amb intel·ligència i de restar barbaritats. Amb desenllaç just, perquè han guanyat els que han tingut més encert durant més temps, però de resultat que no descriu l’espectacle que han oferit tots els protagonistes.

La final del Trofeu la Pobla de Vallbona es jugarà el pròxim dissabte al trinquet municipal. En este cas Puchol II i Félix es trobaran a l’altre costat de la corda amb De la Vega, Javi i Álvaro.

ALTRES NOTÍCIES

11 / 8 / 2019 | JAM NOU CANVI DE LÍDERS EN EL TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

16 /8 / 2019 | JAM COMENÇA UN TROFEU I ALTRES DOS ESPEREN LES FINALS