">
Publicat el: 8 / 6 / 2019 a les 11:51 |

 

Este diumenge, al trinquet Eusebio de Sueca s’abaixarà el teló de la ronda de quarts de final per a donar pas a les dos grans semifinals del Campionat Individual Bankia d’escala i corda. De les quatre places disponibles, tres han sigut ja adjudicades a José Salvador, Soro III i Francés. Només queda una lliure, aquella per la qual hauran de pugnar el vigent campió, Puchol II, i Genovés II.

Ho faran a partir de les 11.30 hores a la canxa de la Ribera Baixa. Un recinte que ja els va citar a la contra fa ara unes dues setmanes, quan disputaren la final del Campionat Fundació, això sí, una competició per equips. Ara les armes són diferents i només compten amb l’ajuda del seu feridor. Però les ganes de victòria es mantenen intactes.

Si ens fixem en antecedents de la partida, en la passada edició Puchol II va derrotar al pilotari de la Costera en la ronda de quarts de final, la mateixa que ara disputen. Per tant, les ganes de revenja d’un i les de revalidar el títol de l’altre, són la clau principal d’una partida amb grans expectatives per part dels aficionats.

L’enfrontament es podrà veure en directe a través d’À Punt Mèdia. Una vegada finalitze l’encontre quedaran definides les dos semifinals. Per una part, Soro III s’enfrontarà a Francés el diumenge 16 de juny. Per l’altra, José Salvador espera amb impaciència desvelar el nom del guanyador de demà, a qui s’enfrontarà en la semifinal del divendres 14 a Vila-real.

Etiquetes: , , ,
ALTRES NOTÍCIES

7 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch L'INDIVIDUAL SOMRIU A MOLTÓ, IVAN, SORO III I FRANCÉS

8 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MONCHO COMPLETA ELS QUARTS DE FINAL DE L'INDIVIDUAL BANKIA DE RASPALL