">
Publicat el: 2 / 11 / 2019 a les 19:27 |

 

Ja tenim final de la Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda. La parella de Vinalesa amb Puchol II i Tomàs II s’ha imposat esta vesprada al trinquet Pelayo de València a la de Benidorm amb Pere Roc II i Santi per un tanteig de 60-35. Una victòria que val el seu pes en or, ja que és sinònim del bitllet que quedava lliure per a disputar la gran final contra De la Vega i Jesús, que guanyaren el divendres en Sueca a Marc i Javi.

La feta de dau de l’escaleter de Vinalesa ha sigut letal per als adversaris. Els de l’Horta Nord han sigut els encarregats d’anotar el primer joc de la batalla del dissabte. Això sí, tres vegades han hagut d’aconseguir val per a poder estrenar el marcador. Inici molt disputat, diferent del segon joc que ha caigut ràpidament a favor dels de la Marina Baixa. I amb iguals a 20, ha tornat a començar la partida però amb quatre jocs seguits per a la dupla liderada per Puchol II. El seu mitger ha anat de menys a més, agafant joc i parant pilotes d’eixes que fan por.

La formació de Benidorm no ha pogut dur a terme la seua tònica ofensiva habitual. I és que davant han tingut a dos autèntiques torres que han fet mal des de qualsevol lloc de la canxa. No cal presentar la capacitat per a jugar-la de rebot que té Puchol II i a un trinquet tan noble, eixes capacitats es multipliquen. Pere Roc II i Santi han buscat la careta, han tallat corda, però la superioritat dels rivals ha sigut la causa de les errades que han comés este dissabte.

El títol es resoldrà el pròxim diumenge 10 de novembre al trinquet de Guadassuar. Serà a les 11.30 hores de l’assenyalat dia quan es pose en moviment la vaqueta per a conéixer el nom dels nous campions de la competició. Les entrades per a la final ja estan a la venda en diferents punts. El dilluns estaran a disposició del públic al trinquet de la Pobla de Vallbona, de 16 a 20.00 hores. El dimecres, al mateix trinquet que acollirà la final, també de 16 a 20 hores. I el dissabte es podran adquirir al trinquet de Pedreguer. El preu de les mateixes és de 15 euros i es poden reservar també per via telefònica en el següent número: 661575250.

COPA 2 CAIXA POPULAR
També en la modalitat de l’alt s’han disputat este dissabte dos partides emmarcades en la Copa 2 Caixa Popular. Ha sigut el trinquet municipal de Pedreguer l’escenari dels dos enfrontaments. Primer s’ha disputat el xoc entre Giner, Monrabal II i Pablo Salvador (Ajuntament de Murla) contra Pablo de Sella, Bueno i Guillermo (Ajuntament de Benidorm). Els primers s’han imposat per un tanteig de 60-55.

A continuació s’ha disputat la segona partida de la vesprada entre la formació de Salva Palau i Carlos (Ajuntament d’Almussafes) i el trio de Pedreguer-Masymas amb Ferrer, Héctor i Adrián de Carlet (substitut de Conillet). L’electrònic ha assenyalat al final de la partida el 60-45 favorable al conjunt d’Almussafes.

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

2 / 11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch EL GENOVÉS ES PREPARA PER AL DIA GRAN DE LA COPA DE RASPALL

3 /11 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PABLO I TONET IV, CAMPIONS DE LA COPA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA CAIXA POPULAR DE RASPALL