">
Publicat el: 4 / 6 / 2019 a les 16:41 |

La Fundació per la Pilota Valenciana i Quality Brokers han signat este dimarts 4 de juny un conveni pel qual la corredoria d’assegurances valenciana es suma a la llista d’empreses col·laboradores que formen part de l’entitat que s’encarrega des del passat 2018 de gestionar el món professional de l’esport autòcton.

L’acte ha tingut lloc a la seu de l’empresa en la ciutat de València, al centre de la capital. Javier Simarro, conseller delegat, ha afirmat que «ens van proposar signar este conveni i de seguida vam veure que era molt important per a una empresa com la nostra el fet de poder donar suport a les senyes d’identitat de València, i ací és on volem estar, amb els valencians, ajudant-los i assegurant-los».

A més, Simarro ha volgut destacar els valors de l’esport de la vaqueta: «nosaltres el que venem és un intangible, una cosa que en un moment donat ajudarà en un sinistre, donarà confiança i això són els mateixos valors que els de la pilota valenciana». L’altra part signant ha estat representada pel president de la Fundació, Josep Maria Soriano, qui també ha celebrat l’acord que hui s’ha posat de manifest.

Per part dels jugadors, Jesús, De la Vega i Soro III han assistit a l’acte en representació dels seus companys, tant d’escala i corda com de raspall. L’últim dels tres pilotaris mencionats ha parlat de la importància de l’adhesió de nous col·laboradors. «Que les empreses privades vulguen apostar per la pilota és positiu i estem molt agraïts a Quality Brokers. Esperem que estiguen contents i nosaltres donem la talla, estant a l’altura de la seua entitat i que puguem repetir molts més anys».

La col·laboració entre Quality Brokers i la Fundació per la pilota valenciana tindrà la vigència d’un any, amb l’objectiu de continuar estrenyent llaços i perllongar eixa durada en el temps.

Etiquetes: , , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

3 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch GUADI I XIMO ES JUGUEN L'ACCÉS A QUARTS DE FINAL

4 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch EL CAMPIÓ DEL SUB-23 DE RASPALL JA ESTÀ EN QUARTS DE L'INDIVIDUAL ABSOLUT