">
Publicat el: 5 / 11 / 2019 a les 18:11 |

La Copa 2 Caixa Popular en la modalitat d’escala i corda ha visitat este dimarts el trinquet de Massamagrell per a la disputa de la darrera partida de la fase regular, que ha estat propicia per a l’equip de Vila-real de José Salvador i Álvaro, que ha superat al de Murla de GinerMonrabal II i Pablo Salvador pel resultat de 60-40.

La parella ha guanyat perquè s’ha mostrat millor en tots els aspectes del joc. Ha estat més segura en les seues accions, ha rematat amb més intenció, ha sigut més passadora en pilotades de compromís i les seues descàrregues solien anar més fortes. Encara així, el trio ha plantejat batalla.

Este desenllaç deixa a José Salvador i Álvaro al capdavant de la classificació mentre que GinerMonrabal II i Pablo Salvador han acabat en la quarta posició. Per tant, els dos equips es tornaran a enfrontar en la segona semifinal, programada el pròxim dimarts al mateix trinquet de Massamagrell.

Els primers finalistes es coneixeran el dissabte al trinquet Pelayo. La partida obrirà la sessió del recinte de la capital i enfrontarà a la parella d’Almussafes de Salva Palau i Carlos contra el trio de Benidorm amb Pablo de Sella, Bueno i Guillermo, que han finalitzat esta fase en segona i tercera posició respectivament.

SEMIFINAL A GUADASSUAR

En la Copa 2 Caixa Popular de la modalitat de raspall, el trinquet de Guadassuar acollirà este dimecres la disputa de la segona semifinal. Per un costat tindrem a la formació d’Oliva de Salelles II i Marc mentre que en la contra estarà la parella d’Ontinyent amb Iván i Gabi.

La competició conclourà el pròxim dissabte al trinquet de Bellreguard, on s’ha programat sessió doble de la Copa 2. Primer es jugarà la final de consolació, partida en la qual ja es coneix que estaran Vicent i Murcianet (Villanueva de Castellón).

A continuació es resoldrà on va a parar el títol. L’equip de Xeraco de Ximo i Ibiza esperen als vencedors d’este dimecres a Guadassuar.

ALTRES NOTÍCIES

4 / 11 / 2019 | JAM XIMO I IBIZA, PRIMERS FINALISTES DE LA COPA 2

6 /11 / 2019 | JAM IVÁN I GABI LLUITARAN CONTRA XIMO I IBIZA EN LA FINAL DE LA COPA 2