">
Publicat el: 5 / 7 / 2019 a les 19:51 |

L’Ajuntament d’Ontinyent ha programat entre les 19.00 hores del pròxim divendres 19 i les 19.00 hores del dissabte 20 de juliol una altra edició de la trobada esportiva que en anys anteriors ha congregat al voltant de 10.000 persones entre públic i esportistes.

La pilota tindrà una presència destacada en esta jornada amb la partida de primer nivell que es jugarà a les 23.00 hores del divendres 19 al trinquet municipal i que enfrontarà a Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis.

La presència de quatre de les millors figures del raspall professional ha estat possible gràcies a la Universitat de València perquè esta partida és conseqüència del conveni entre l’esmentada institució docent i la Fundació, acord que té com a objectiu principal difondre l’esport de la pilota entre col·lectiu universitari. Com sempre, l’entrada és gratuïta per als alumnes i personal de la Universitat de València.

Ja en setembre es farà la tradicional benvinguda al curs universitari al trinquet Pelayo i en octubre i novembre es portaran a terme altres jornades que encara estan per determinar.

TROFEUS

En altre ordre de coses, el Trofeu Joves – Diputació de Castelló ha completat este divendres al trinquet de Vila-real la segona jornada de la lligueta regular. Salva Palau i Monrabal II han superat a José Salvador i Carlos per 60-50 en una gran partida per part d’ambdues parelles. El torneig continuarà el dilluns al trinquet de Borriana.

I en la modalitat de raspall, este dissabte comença a la Llosa de Ranes una nova edició, i ja van sis, del Trofeu Bollo de raspall. Marrahí i Roberto jugaran la primera semifinal contra Vercher i Tonet IV.

ALTRES NOTÍCIES

4 / 7 / 2019 | JAM XÀBIA ACULL LA SEGONA JORNADA DEL TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT

6 /7 / 2019 | JAM CARLOS PARRA: “NECESSITAVA PILOTA PER A CURAR, EN PART, LA CICATRIU QUE EM VA CREAR PERDRE ALS MEUS GERMANS”