">
Publicat el: 11 / 8 / 2019 a les 13:41 |

El Trofeu La Pobla de Vallbona continuarà este dilluns al recentment reinaugurat trinquet municipal amb la semifinal que enfrontarà a Puchol II i Félix contra Genovés II, Pere i Carlos. La partida ha estat modificada per la baixa en el trio de Jesús, que està recuperant-se d’unes molèsties al genoll. Però amb l’entrada del mitger de Pedreguer, el nivell del cartell es manté intacte.

Puchol II i Félix arriben pletòrics. Tenint en compte el moment de forma que atresoren i els resultats que estan obtenint en els últims mesos, i més concretament en la temporada d’estiu, probablement es podria dir que és la millor parella que es pot confeccionar en l’actualitat.

En el trio, Genovés II torna al trinquet després de superar una lesió que el va obligar a parar durant quinze dies. L’escaleter, però, ja té el rodatge de les dues partides de frontó que ha disputat a les localitats de Museros i Faura.

Per tant cal confiar que jugarà o estarà molt pròxim del nivell que estava oferint fins al moment de la lesió. La presència de Pere i Carlos també és motiu per a confiar en les opcions de victòria del trio.

En la final, que es jugarà el pròxim dissabte dia 17, esperen De la Vega, Javi i Álvaro.

ALTRES NOTÍCIES

10 / 8 / 2019 | JAM EL TROFEU DIPUTACIÓ DE FRONTÓ VISITA UN PARATGE IDÍL·LIC

11 /8 / 2019 | JAM NOU CANVI DE LÍDERS EN EL TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA