">
Publicat el: 21 / 6 / 2019 a les 08:37 |

Quan es penja el cartell de ‘entrades esgotades’ és sinònim de la gran expectació que hi existeix entorn a una partida. I això és el que ha passat amb la final del Campionat Individual Bankia d’escala i corda que este dissabte cita sobre les lloses del trinquet Pelayo de València a Soro III i Genovés II.

L’experiència d’estos dos jugadors en finals del mà a mà els consagra com a pilotaris destacats en la història de l’esport de la vaqueta. Soro III ha disputat, amb la del dissabte, nou finals en l’última dècada, que es diu prompte. Igual de ràpid que s’enumeren els cinc campionats que té al palmarés, resultat d’infinites hores d’entrenaments, preparació i patiment per a poder ser el millor.

Pel que fa al seu rival, Genovés II sumarà sis finals amb la d’enguany. No ha pogut assaborir encara el que significa guanyar el mà a mà, però com va assegurar a la presentació de la gran partida que ens espera, «passe el que passe, el dissabte destaparé el meu regal». La seua carrera esportiva, marcada per moltes lesions i operacions, ha suposat una lliçó per a molts per poder veure la tenacitat amb què este jugador de la Costera ha superat tots els obstacles.

No és d’estranyar, per tant, que les entrades s’esgotaren poc més de vint-i-quatre hores després d’eixir a la venda. Poc abans de la partida es posarà en taquilla el mínim exigit per llei per al dia de l’esdeveniment esportiu. Pelayo respirarà festa i emoció pels quatre costats. Els protagonistes tenen ganes de final, així com el públic que anirà a donar suport als dos jugadors que han deixat clar que els èxits no tenen edat, sinó molt de treball i respecte darrere.

La partida començarà a les 18.00 hores, però abans, a partir de les 17 hores s’obrirà l’accés al públic, per a qui s’ha preparat una gran festa, com ja va ocórrer amb la final de la Lliga Bankia. Tots aquells que no puguen veure la partida al trinquet, ho podran fer en directe a través de la televisió, el web i l’app d’À Punt, a partir de les 17.40 hores.

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

20 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch ARRIBEN LES SEMIFINALS DE RASPALL

21 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MARRAHÍ, PRIMER FINALISTA DE L'INDIVIDUAL BANKIA DE RASPALL