">
Publicat el: 22 / 6 / 2019 a les 21:04 |

 

Nou finals disputades en els últims deu anys, sis títols dels nou possibles, igualant al Genovés i Sarasol. Són només xifres, però darrere tenen un gran nombre d’hores invertides en preparació, de sacrifici i patiment. I a més, també tenen nom, el de Soro III. Este dissabte el pilotari de Massamagrell s’ha convertit en el nou número u de la modalitat d’escala i corda, després de véncer a Genovés II (60-55), en la final del Campionat Individual Bankia.

L’expectació entorn del xoc ha sigut tanta des que els dos pilotaris van accedir a la gran final, que en poques hores es van esgotar les entrades. El trinquet Pelayo ha lluit com fa en les millors cites de l’any, amb un ambient especial, emocionant i amb moltes ganes de pilota valenciana.

En els prolegòmens de la partida, l’únic mitger que ha aconseguit ser campió individual de l’alt, Grau, ha sigut homenatjat. De fet, l’exjugador ha sigut l’encarregat de portar el trofeu del gran campió i ha rebut, de mans dels grans protagonistes de la jornada esportiva, una samarreta de la competició gravada amb el seu nom.

Poc després, únicament han quedat sobre les lloses del trinquet Soro III, amb Pablo Salvador com a feridor, i Genovés II, qui ha comptat amb l’ajuda de Carlos en la ferida. Silenci i acció. Els quinzes dels dos escaleters han sigut aplaudits amb força pels aficionats i seguidors que este dissabte han vingut a animar als seus.

En no poques ocasions s’ha escoltat ‘hui guanya la pilota’, i després de veure l’ambient previ, durant i després de la partida, esta afirmació ha estat encertada al màxim. Genovés II, que ha començat la partida al rest, ha sigut capaç de posar el marcador 40-30 a favor seu. Però eixos dos jocs d’avantatge no han sigut suficients per a tombar al pilotari de l’Horta Nord que volia recuperar el ceptre que va perdre en 2018.

Soro III ha començat a avançar sense pausa, sense deixar respirar a un digníssim contrincant que hui, com sempre fa, ha lluitat al màxim per a aconseguir el seu primer títol del mà a mà. El de Massamagrell ha posat al lluminós el 55-40 i poc després la gesta ha començat a materialitzar-se. Tots els espectadors somiaven amb un iguals a 55, i esta s’ha fet realitat. Coixinets per l’aire, abraçada de les dues estreles de la jornada i emocions a flor de pell. El joc definitiu de la partida ha sigut per al ja sis vegades campió de l’Individual, Soro III.

Etiquetes: , , ,
ALTRES NOTÍCIES

22 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MOLTÓ O IVÁN, LA INCÒGNITA ES RESOL A BELLREGUARD

23 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MOLTÓ ACCEDEIX A LA GRAN FINAL I JUGARÀ PEL SEU QUART INDIVIDUAL