">
Publicat el: 16 / 6 / 2019 a les 17:22 |

 

Este diumenge s’ha completat al Nou Trinquet de Guadassuar el cartell de la final del Campionat Individual Bankia d’escala i corda. Una partida d’infart que ha resolt Soro III davant Francés per un ajustat 60-55. L’emoció i la tensió s’han repartit a parts iguals en un encontre que s’ha decantat en l’últim moment, quan el jugador de Massamagrell ha sentenciat el xoc convertint-se en el segon finalista de la competició.

Passaven un parell de minuts de les 11.30 hores quan s’ha posat en moviment la vaqueta al recinte de la Ribera Alta. Amb Soro III al dau, ha sigut Monrabal II,  a favor de Francés, l’encarregat de ferir primer i tractar de posar les coses complicades al cinc vegades campió individual. Dia difícil per als dos protagonistes donat el precedent de la passada edició en què Francés va eliminar al seu rival de hui, que en aquell moment defensava el títol, també al mateix recinte però en la ronda d’octaus de final.

Soro III sabia que no podia tornar a repetir els errors d’aquella partida i havia de jugar perfecte davant d’un jove que tècnicament és cada vegada millor i que torna pilotes d’eixes que semblen impossibles. Potser ha sigut Francés qui ha entrat en la partida més ràpidament i el seu contrincant ho ha fet a poc a poc, pujant el nivell de forma gradual. Un fet que ha permés al jugador alacantí posar-se per davant fins a dos jocs (20-30).

Soro III ha buscat una vegada i una altra la galeria, però tot i trobar-la, la pilota acabava posicionant-se a favor de Francés, qui sí que ha pogut rematar amb eficiència els quinzes. Però el pilotari de l’Horta Nord tenia molt a dir encara. Fent cada vegada millor el dau, enviant la pilota a l’esquerra de l’adversari, deixant a un costat la potència i donant pas a la tècnica. Eixa ha sigut la clau i l’evolució de Soro III dins de l’enfrontament de hui.

Una evolució que ha esclatat en alegria i emoció després que, amb iguals a 55 al marcador, haja sigut ell l’encarregat de sumar l’últim quinze de la partida. La victòria de hui suposa una immensa felicitat per a Soro III, qui jugarà el dissabte 22 (18.00 hores) la seua novena final. Ho farà contra Genovés II, qui va guanyar a José Salvador en la semifinal disputada a Vila-real, i que hui s’ha acostat a Guadassuar a descobrir en directe al seu rival.

ENTRADES A LA VENDA
Les entrades per a la final del Campionat Individual Bankia d’escala i corda es poden comprar al trinquet Pelayo de València. De dilluns a divendres, estarà la taquilla oberta entre les 9.30 hores i les 13.30 hores. També es poden comprar a la vesprada, entre les 16.30 i les 19.00 hores. Es poden fer reserves telefòniques a través del número 604104354.

 

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

15 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch GENOVÉS II JUGARÀ PEL TÍTOL

18 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch DOS IL·LUSTRES DE LA PILOTA SE CITEN EN LA FINAL DE L'INDIVIDUAL BANKIA D'ESCALA I CORDA