">
Publicat el: 20 / 9 / 2019 a les 12:48 |

 

Al cor de la ciutat de València es viurà este dissabte 21 de setembre un enfrontament peculiar de pilota. Al trinquet Pelayo està programat el Festival Fundació José Luis López, organitzat per esta entitat junt amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota Valenciana.

La jornada començarà a les 16.30 hores amb una partida de raspall femení en què Erika i Fanni s’enfrontaran a Anabel i Amparo. A continuació es penjarà la corda per al moment estel·lar de la vesprada. Moltó i Seve deixaran a casa els didals perquè per a esta singular partida canvien de modalitat i es passen a l’alt.

Puchol II formarà equip amb Seve per a enfrontar-se a la dupla de Moltó i Félix. Una combinació de les dues disciplines professionals de la pilota que busquen delectar al públic present amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Organització No Governamental Adelante Àfrica. L’ONG du a terme la seua activitat, principalment, a Uganda.

De la recaptació que s’obtinga en taquilla es descomptarà el premi per als vencedors i la resta dels diners aniran destinats a esta organització per a portar endavant els seus projectes de desenvolupament i educació per als col·lectius més desfavorits de la zona africana assenyalada.

Pel que fa a la part esportiva, la partida serà a passar i passar, amb les normes habituals d’escala i corda excepte pel que fa a la forma de posar en joc la vaqueta. No hi haurà feridors i serà el rest de cada equip el que trie la manera d’iniciar cada quinze, bé tirant-se la pilota al rebot, bé botant-se-la.

Les entrades tindran un preu de 12 euros i es posaran a la venda este mateix dissabte, abans de les partides programades.

Etiquetes: , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

19 / 9 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch LA TERCERA JORNADA DE LA COPA ARRIBA ALS TRINQUETS DE PILES I SUECA

20 /9 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch OLIVA I MONTSERRAT SUMEN TRES VICTÒRIES CONSECUTIVES EN LA COPA