">
Publicat el: 19 / 7 / 2019 a les 15:06 |

 

Serà este dissabte a les 19 hores, només dos dies després de la primera jornada, quan se celebre el segon assalt del Trofeu Ciutat de Torrent. Després de la victòria de Puchol II, Raúl i Carlos (60-45) contra el trio de De la Vega, Jesús i Nacho, és moment de conéixer al segon equip finalista d’esta edició.

I amb l’objectiu de lluitar pel títol en la final del dissabte 27, s’han citat altres sis pilotaris al trinquet de la ciutat. Per una part estaran Francés, Félix i Monrabal II.  A l’altra banda de la corda, Marc, Pere i Tomàs II. Este últim equip ha sigut modificat a última hora per l’absència forçada de Soro III, que continua recuperant-se del colp que va patir al braç quan disputava la primera semifinal del Trofeu Tio Pena de Massamagrell.

Tot i això, la no participació del campió Individual queda coberta amb el jugador de Montserrat que haurà de lluitar de valent per ajudar al seu equip i oferir una bona partida contra un equip molt poderós. El que encapçala el jugador de Petrer aglutina tècnica, potència i experiència sobre les lloses.

Només queda una plaça vacant per a la final i moltes ganes d’accedir a ella. Recordem que la meitat de la recaptació per les entrades anirà destinada a les associacions ARTIC i Cáritas de Torrent.

TROFEU JOVES DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Este divendres s’ha tancat al trinquet Salvador Sagols de Vila-real la fase prèvia del Trofeu Joves Diputació de Castelló. Després d’una renyida i interessant partida, Marc i Álvaro Gimeno han guanyat a J. Salvador i Carlos per un tanteig final de 60-50. Els vençuts s’havien avançat en l’electrònic, però els adversaris han sabut aguantar la pressió i una vegada els havien fixat el 50-40, han sigut capaços de remuntar i no deixar anotar cap altre joc a J. Salvador i el seu company.

Amb esta primera fase conclosa, la classificació ha atorgat el primer lloc als vencedors d’esta vesprada. En segon lloc estan els altres protagonistes de la partida, J.Salvador i Carlos, seguits de prop per Salva Palau i Monrabal II. Com a equip cuer ha quedat el format per Fageca i Nacho.

Les semifinals, al millor de tres partides, començaran el divendres 26 al trinquet de Vila-real entre les parelles encapçalades per J.Salvador i Salva Palau. Per l’altra banda estaran el dia 29 a Borriana les duples que dirigeixen Marc i Fageca. Eixos seran els primers assalts de les partides que decidiran qui lluitarà pel títol en la final del 30 d’agost.

 

Etiquetes: , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

18 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch BENISSA ACULL LA PRIMERA SEMIFINAL DEL TROFEU DIPUTACIÓ D’ALACANT

20 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch GENOVÉS II I SANTI NO DONEN OPCIÓ A GINER I JAVI EN EL DIPUTACIÓ D'ALACANT