">
Publicat el: 29 / 11 / 2019 a les 11:07 |

L’esport de la pilota valenciana mostrarà dissabte que ve 7 de desembre la seua cara més solidària. Per iniciativa de l’Ajuntament de Pedreguer, Supermercats Masymas i la Fundació per la Pilota Valenciana, el trinquet municipal d’esta localitat acollirà una partida, la recaptació de la qual serà destinada a l’associació Adima, que s’ocupa de fer la vida més fàcil a persones amb discapacitat.

El rerefons solidari ja és motiu suficient perquè el trinquet de referència de la província d’Alacant registre un ple absolut. El cartell de la partida també ajudarà, ja que per a l’ocasió s’ha convocat a diverses de les millors figures de la pilota valenciana, que a més gaudeixen de gran reconeixement entre l’afició local: Puchol II i Félix jugaran contra Genovés II, Pere i Tomàs II (18.00 hores).

Puchol II, al qual molts assenyalen com l’escaleter en millor forma de l’actualitat, acaba de proclamar-se campió de la Copa, precisament al costat d’un dels seus rivals, Tomàs II, que també ha sigut part fonamental en la consecució del títol. Per a compensar l’inconvenient de jugar en parella contra un trio del màxim nivell, el pilotari de Vinalesa comptarà amb el reforç d’un altre número u, però en la posició de mitger, com és el cas de Félix.

Per part seua, Genovés II està sent un altre dels grans triomfadors de la present temporada. El seu gran moment de forma avala la seua presència en una cita tan rellevant i el seu carisma entre l’afició encara més. I sent el trinquet municipal de Pedreguer l’escenari de la partida, la figura local, Pere, no podia faltar a la cita.

Supermercats Masymas, que és una de les principals signatures col·laboradores en la promoció de la pilota professional, programa des de fa anys una jornada solidària com la del pròxim dia 7 de desembre en suport dels més desfavorits. En esta ocasió de la mà del consistori de Pedreguer, institució per a la qual també és una prioritat el foment i impuls de l’esport dels valencians.

ALTRES NOTÍCIES

28 / 11 / 2019 | JAM ÚLTIMS COMPASSOS DEL TROFEU JO SÓC I EL TORNEIG MANCOMUNITATS

29 /11 / 2019 | JAM L'EQUIP DE MARRAHÍ, CANARI I IBIZA JA ESPERA EN LA FINAL DEL TORNEIG MANCOMUNITATS